Šikana, přílišné utrácení a skvělá chemie, to jsou BossNoeul

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: SPOTLiGHT

Od srpna do listopadu loňského roku se vysílal BL seriál Love in the Air. Představitelé hlavních postav v rozhovoru prozradili, jak žili svůj život před vstupem do zábavního průmyslu, a jaký byl jejich první dojem ze sebe navzájem.

O čem Love in the Air bylo? Rain (Noeul Nuttarat Tangwai / Nouel), roztomilý chlapec se skvělou pletí, měl za deštivého dne problémy s autem. Naneštěstí přispěchal na pomoc Phayu (Boss Chaikamon / Boss), pohledný motorkář. Jakmile si sundal helmu, byl jím Rain naprosto uchvácen a chtěl být stejně cool jako on. Ukázalo se však, že Phayu je ve skutečnosti slavný senior, který je vysněným klukem každé dívky, včetně té, po které Rain pokukoval. Phayu se tak Rainovi začíná pomalu protivit.

Co osud nechtěl, opět se mu porouchalo auto a jako na zavolanou se znovu objevil Phayu, který si ho dobíral tím, že se ho snažil svést. Rain tak musel strávit noc v jeho garáží, kde ho Phayu začal škádlit a chovat se jako by se ho chtěl dotknout. Díky všem okolnostem se Phayu stal Rainovým nepřítelem číslo jedna.

Usmyslel si, že všem předvede Phayův pravý charakter. Chtěl lidem ukázat, že není tak skvělý, jak si mysleli. Nikdy však nevyhrál a navíc jeho konání přišlo jeho protivníkovi roztomilé. Protože Rainovi došlo, že proti němu nemůže vyhrát, oznámil, že Phayua do měsíce přiměje, aby se do něj zamiloval.

Život před vstupem do zábavního průmyslu

Boss: Co se týče mé životní cesty, začnu tím, že jsem byl dítě, které rádo něco dělalo. Jednoduše řečeno, co si pamatuji, tak od sedmé třídy jsem se nepřetržitě účastnil školních aktivit. Až do svých 15 let, což byla doba, kdy se můj život drasticky změnil. Mému taťkovi byla diagnostikována rakovina. Vyvolalo to ve mně pocit, že už dále nemůžu žít jako ostatní děti, protože tehdy jsem byl jedináček. Ale jakmile mu diagnostikovali rakovinu, měla se narodit moje malá sestřička. Poté jsem žil v myšlenkách, jak zlepšit svůj život a jak pomoci rodině vydělat na živobytí.

Než jsem vstoupil do tohoto odvětví, tak jsem svůj sen už jednou zahodil. Vstup do tohoto průmyslu byl můj sen. Byl to také sen mé mamky pro své dítě. Viděl jsem své vrstevníky v oboru, jak jsou tak hrdí a vypadají skvěle. Byli okouzlující, pohlední a působili v pohodě. Byli tak sebevědomí. Tehdy jsem ztratil svou sebedůvěru kvůli svému okolí. Slyšel jsem je říkat věci jako ‚Hm, z někoho takového se stane celebrita?‘

Upřímně řečeno, tak rok dva zpátky jsem se zajímal o hudbu. Užíval jsem si zpěv a byl jsem šťastný, že se mohu podělit o radost s ostatními lidmi. Přemýšlel jsem nad tím, jak bych se zlepšil. Začal jsem cvičit a hlídat si to, co jím. Získal jsem své sebevědomí zpět, ale neuvažoval jsem nad tím, že bych začal o tomto snu snít znovu a vstoupil bych do průmyslu. Prostě jsem myslel jen na to, že být tam, kde jsem, je už v pohodě.

Brzy poté, co jsem do tohoto oboru vstoupil, jsem začal chodit na konkurzy. Někdo z Me Mind Y řekl mému manažerovi, aby mě přivedl na konkurz. Vzhledem k mé povaze jsem si pokládal otázky, zda mám právo tam jít. Protože jsem měl pocit, že mě lidé šikanovali a odstrkovali. Teprve ten den jsem byl schopen se prosadit. Takříkajíc díky útrapám a úsilí, které jsem vynaložil. Byl to sen mé mamky. Jakmile se o tom dozvěděla, rozbrečela se a řekla mi, že věděla, že to dokážu. Vždycky to věděla. Dokázal jsem to. Jsem na sebe hrdý.

Noeul: Jsem jedináček a moji rodiče mají soukromou firmu. Když jsem byl mladší, studoval jsem v zahraničí. Během střední školy jsem se vrátil a navštěvoval místní školu. Po jejím absolvování jsem se přestěhoval a žil v Jižní Koreji. Vycestoval jsem za vzděláním a také se učil zpívat a tančit, abych se stal trainee. Pak jsem se vrátil do Thajska, ale to není tak dávno.

Můj dědeček z matčiny strany pochází z Koreje, takže jsem měl šanci tam žít. Za sebe musím říct, že od dětství bylo mým snem stát se fotbalistou. Když jsem byl mladší, vstoupil jsem do fotbalové akademie. Ale nastal okamžik, který změnil můj život. Měl jsem problém s nohou a doktor mi řekl, že pokud bych se chtěl stát profesionálním fotbalistou, bylo by to těžké. V podstatě nemožné.

Zhruba tehdy jsem se začal zajímat o vstup do tohoto oboru. Zpočátku jsem o tom vůbec neuvažoval. Byl jsem v Koreji a nakupoval, když mě někdo oslovil s vizitkou a řekl mi o konkurzu. Takže jsem dostal šanci stát se tam trainee.

Jsem někým, kdo byl od mládí svéhlavý. Někdo, kdo utrácel peníze. Předtím jsem o tom nemluvil. Moc jsem neuvažoval. Od dětství jsem utrácel peníze svých rodičů za věci, co jsem ani nepotřeboval. Můj taťka se mě jednou zeptal, co budu dělat, až tady nebude. Jak budu žít. Takže jsem se zaměřil na studium a můj sen se změnil na vstup do zábavního průmyslu. Chci být schopen svým rodičům dokázat, že se o sebe dokážu postarat.

Načasování bylo správné. Vrátil jsem se do Thajska a ještě se nerozhodl, jestli tam zůstanu anebo se vrátím do Koreje. Bylo to o prázdninách, když společnost Me Mind Y pořádala konkurz pro jiný seriál a já tam šel. Nicméně jsem nepasoval na postavu, takže jsem tu roli nedostal. Pak přišla jiná šance, když byl otevřen konkurz na Love in the Air. Dostal jsem tak novou šanci. P’MAME ve mně asi viděla něco, co se hodilo na postavu Raina. Dala mi šanci stát se Nong Rainem. Nevím, jestli to zvládnu, ale tehdy jsem si slíbil, že ze sebe vydám to nejlepší.

Setkání a první dojem ze sebe navzájem

Boss: Když se vrátím do té doby, byl jsem někým, kdo byl tichý. Věřím, že ostatní viděli, jak tiše sedávám sám. Bál jsem se, že na mě budou pohlížet špatně. Neměl jsem žádnou sebedůvěru. A pak jsem se dostal na konkurz s Noeulem. Pak to bylo, jako bychom měli, jak jen tomu lidé říkají…?

Noeul: Chemii?

Boss: Chemii! Ano, můžeme tomu říkat chemie. Cítím, že hluboko uvnitř nás něco spojuje a můžeme spolu mluvit. Tehdy vypadal tak roztomile. Měl hezkou tvář a zadržoval úsměv. Když jsem ho viděl, začal se culit (předváděl ho).

Noeul: Rád potlačuji úsměv, ale takhle jsem oči nemhouřil (směje se). První dojem z Bosse. V den, kdy jsem se s ním seznámil jsem ho viděl v čekárně před konkurzní místnosti. Když jsem ho uviděl, pomyslel jsem si, že je to velmi pohledný chlap. Měl jsem pocit, že je hodně přitažlivý. Seděl v místnosti plné lidí, ale já viděl jen jeho. Připadalo mi, že je to ten typ kluka, ze kterého vyzařuje jakési atraktivní kouzlo.

Něž jsme šli dovnitř, byl jsem schopen s ním probrat spoustu věcí. Byl jediný, kdo mě přiměl se cítit při hraní našich postav uvolněně. Byl jediný, s kým jsem byl v pohodě. Nebál jsem se dotýkat se jeho těla. Odvážil jsem se hrát naplno, ale s ostatními mi to nešlo.

Můj první dojem byl, že je to hodně tichý člověk. Fakt tichý a moc toho nenamluví. Ale poté, co jsem ho poznal, je jiný. Boss je někým, kdo mluví až moc. Mluví a mluví. Ale je tak roztomilý. Je někým, kdo vás přiměje poslouchat, když mluví. Boss je někým, kdo je hodně atraktivní, když mluví.

Boss: Co se týká mého životního stylu, jsem pohodář. Cokoliv je v pořádku.

Noeul: To je pravda. On je opravdu někdo, komu nevadí nic, protože nechce nad ničím moc přemýšlet. Kdykoli se ho zeptám, když spolu trávíme čas, co budeme jíst, tak mi odpoví, že všechno je v pohodě. Cokoliv je fajn, takže klidně vyber. Opravdu nedělá rozhodnutí. Je jednoduchou osobou. Všechno sní, všechno udělá. Většinu času se podřizuje tomu, co chtějí ostatní.

Boss: Mám pocit, že když už se mnou tráví čas, chci se chovat zdvořile. Tak nějak jsem žil svůj život, kde všechno bylo v pohodě. Něco jako jasně, proč ne. Může to být něco odlišného a nového, nebo by to mohlo být něco starého a stejného. Mám pocit, že je pro mě všechno v pořádku.

Noeul: Jsem trochu vybíravý, ale ne ve všem. Jsem náročnější než Boss. Když jsem s ním, je někým, kdo je se vším v pohodě. Takže to dopadá tak, že já jsem tím, kdo rozhoduje a on se mi vždy podřídí. To je možná důvodem, proč spolu tak dobře vycházíme. Jeden je příliš vybíravý a druhý mu ve všem vyhoví.

Boss: Pro mě je to tak, že cokoliv mu udělá radost, tak je dobrý.

Zdroj: YouTube kanál hoonierang012

Na našem webu naleznete tyto rozhovory a zajímavosti z LGBTQ světa:

Ohlédnutí za jedním z největších čínských skandálů, za který může BL fanfikce
Herci z BL seriálu Light On Me rozmlouvali o svých rolích, komentářích fanoušků a nezapomenutelných scénách
Je Thajsko rájem pro LGBTQ komunitu anebo se tak jen tváří?
BL seriál To My Star je sladkým milostným příběhem, uvedl herecký pár
Dělalo hercům z BL seriálu Ossan’s Love problém natočit intimní scény?
Jaké bylo pro Juna z A.C.E líbat Yoo Hyun Wooa a co si myslí o LGBTQ+?
Nachází Yoon Seo Bin mezi sebou a svou postavou z Kissable Lips nějakou podobnost?
Co radí Kang Yoo Seok, hvězda BL seriálu Light On Me, lidem s odlišnou sexuální preferencí?
Hvězdný pár z KinnPorsche: Sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno
Čtveřice z KinnPorsche na sebe prozradila pár zajímavostí. Který z nich cítí potřebu pořád kakat?
Jeff Satur, hvězda KinnPorsche, se zdráhal vyznat ze svých citů, protože se bál odmítnutí
Jeff Satur ve spojitosti s mafiánským BL seriálem KinnPorsche plakal. Proč?
Co pomohlo Jaechanovi zvládnout natáčení milostných scén v BL seriálu Semantic Error?
Hvězdy BL seriálu Blueming prozradili svůj první dojem ze sebe navzájem
Co vzkazuje Lee Sae On, hvězda BL seriálu Light on Me, lidem s odlišnou sexuální orientací?
Bývalý kreativní ředitel z YG, který stojí za Semantic Error, pomáhá měnit veřejné mínění o LGBTQ
Santa a Earth: Bojujeme, protože se milujeme, a někdy také proto, že se nenávidíme
Jak moc jsou si Santa a Earth podobní se svými postavami z BL seriálu My Only 12%?
Mew Suppasit: Chtěl jsem ukázat, že láska je pro každého bez rozdílu pohlaví
Mew Suppasit: Vždycky když jsem opravdu unavený nebo vyčerpaný, přemýšlím, že skončím
Jeff Satur prozradil proč ho baví zpívat, stará se o svůj vzhled a co považuje za lepší na dámském oblečení
Hvězda My Beautiful Man: Yagi Yusei vypadá jako pes, takže si myslím, že se svým psím parťákem vycházím velmi dobře
Vyznat se a ztratit milovanou osobu anebo tiše trpět? BounPrem radí, jak získat něčí srdce
NetJames v novém hereckém páru? Pánové prozradili, s kým by si to dokázali představit!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.