Hvězdný pár z KinnPorsche: Sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno

Michaela Pašková
Film / TV
Madan

Napětí, sex, věkové ohraničení 21 let. Když k tomu přidáme nové hlášky jako ‚Elizabeth! Sebastian! Wake up, wake up!‘, máme o zábavu postaráno. Už teď je jasné, že se budeme z tohoto BL kousku ještě dlouho vzpamatovávat.

Mile a Apo jsou hvězdami právě vysílaného thajského BL seriálu KinnPorsche, který své diváky přivádí do mafiánského prostředí. Ačkoliv ještě nebyla odvysílána ani polovina tohoto BL kousku, získal si fanoušky po celém světě a už teď se dá říci, že je to jednoduše obrovský hit.

Společně se nyní podíváme na to, co na sebe Mile a Apo prozradili v rozhovoru pro magazín Madan. Prostřednictvím photoshootu nazvaného The New ANDROGYNY si vyzkoušeli kombinaci mužských a ženských charakteristik neboli genderovou nejednoznačnost.

Prosím, představte se nám.
Mile: Mile Phakphum Romsaithong.
Apo: Jsem Apo Nattawin Wattanagitiphat.

Jak se vám líbí dnešní koncept, The New ANDROGYNY?
Apo: Je to pro mě úplně nové. Tohle je poprvé, co děláme něco trošku ženštějšího, ale je to velmi příjemné.
Mile: Před focením jsem byl velmi vzrušený, protože…
Apo: Vypil jsi hodně kávy?
Mile: Haha.
Apo: Takže, ne? (smích)
Mile: Cítíme, že tento styl je hodně odlišný od našich skutečných životů. Je to neskutečně ženský pocit, který se může lišit ode mě a Apoa, takže mě to opravdu nadchlo.

Vaše jemnější stránka, o které mnozí možná nevědí.
Apo: Mám jemnější stránku. Jen před chvílí, když jsem dostal spodky, Mile za mnou přišel a řekl mi, že místo brčka bych měl pít ze sklenice.
Mile: Cože?
Apo: Záleží nám na želvách.
Mile: Co?
Apo: Bojíme se o želvy a mořské živočichy, protože by jim slámka na pití mohla svazovat krk.
Apo: Takže jemnější stránka… (Mile se směje) Miluji zvířata, obzvláště kočky, mám rád přírodu. Když navštívím místa s překrásnou přírodou nebo jdu do lesa nebo vidím potůček, cítím se velmi šťastně a klidně. Myslím, že to je má jemnější stránka.
Mile: Myslím, že jsem opravdový romantik.
Apo: Ano.
Mile: Takže si myslím, že to je má jemnější stránka, ale je něčím, co lidem neukazuji. Mám pocit, že romantika je něčím, co dává a bere, ale je plná nejasného pocitu. Je neskutečná a fantazie se při ní rozjíždí, což je podle mě také má jemnější stránka.

Jaký máte pocit z dnešního genderově nejednoznačného vzhledu?
Mile: Mám pocit, že člověk, který se takto obléká, musí být opravdu cool, protože za prvé, není snadné to všechno připravit a vyjádřit.
Apo: Je to obtížné.
Mile: Tato móda je také celkem oversize a má dost šperků. Sladění je trochu těžké. Někdo by si mohl myslet, že na sebe prostě můžete hodit cokoliv, ale ne, ne, ne. Myslím, že je to docela výzva.
Apo: Pokud jde o mě, myslím, že je to znamení, že celý svět otevírá svou mysl a nedělá hranice za tím, co je ženské nebo mužské. Myslím, že je to opravdu na preferencích té osoby a všechno je možné, protože to je krása lidské přirozenosti.

Váš styl, co se týče módy.
Mile: Styl člověka skutečně vypovídá o tom, jaký je, a dokonce líčí určitý příběh. Někteří lidé mohou mít rádi minimalistický styl, protože nejsou společenští nebo někteří se prostě oblékají ležérně, protože se chtějí cítit pohodlně. Já si však pečlivě vybírám mé oblečení. Nevolím si takové, které je moc barevné, protože mám pocit, že se v životě musím setkávat s různými druhy sociálních skupin, a mám mnoho přátel, starších i mladších. Mému nejbližšímu příteli je 60 let, takže se snažím nalézt něco neutrálního, jen s minimem šperků. Možná náušnicí, prstenem nebo náramkem.
Apo: Něco, co můžete nosit při každé příležitosti.
Mile: Jo, někdy musím jít na schůzky, ale pořád dokážu být moderně oblečen.
Apo: Záleží na tom, jak se ten den cítím. Někdy si chcete vzít určitý kousek nebo se vyřádit v džínách a tričku. Někdy si chci vzít jen oblek.

KinnPorsche je váš první společný seriál.
Mile: Ano, je to náš první společný seriál.
Apo: Je to první thajský akční BL seriál.
Mile: Trailer, který byl vydán, byl plný akčních scén, nebo to bylo moc? Možná bychom měli nechat rozhodnout diváky. Ale za mě, opravdu jsme se připravovali a celá ta série bude náročnější, než nám řekli.
Apo: Správně.
Mile: Protože v natáčení se odráží hodně příprav z našich každodenních životů, jako například chození do posilovny. Je to malý faktor, ale…
Apo: Je to něco, co musíme dělat.
Mile: Svalová paměť není něčím, co získáte za měsíc. Takže mně trvalo nějakou dobu, než jsem se připravil.
Apo: Jsem na tom podobně jako Mile, ale naštěstí to pro mě bylo jako oprášení starých dovedností, protože už jsem předtím natáčel akční seriály.
Mile: Jo, Apo byl nesmírně nápomocný se svými návrhy a tipy, jak dělat akční scény.

Požádejte fanoušky, aby se dívali na KinnPorsche.
Mile: Především vás prosím sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno a věnujeme se mu. Vím, že herci každého seriálu říkají, že do něj dali vše, ale tenhle je plný akčních, dramatických a komediálních scén. Pro mě osobně byla příprava velmi náročná a vyžadovala spoustu detailů. Kinn, má postava, je opravdu talentovaný. Umí to s karambit nožem (multifunkční nůž navržen za účelem zajištění bezpečnosti, přesnosti a efektivity jeho uživatele), hrát na housle, skvěle se pere. V seriálu jsou i komediální scény, které jsou pro mě docela náročné. Přípravy mi tedy nějakou dobu trvaly a věřím, že si diváci přijdou na své ve všech ohledech, od napětí po akční scény.
Apo: Vážně chci, abyste se na to dívali, protože jsme do toho dali všechno a není to jen o hercích. Produkční tým do toho vložil velké úsilí, a i když je to pro spoustu lidí poprvé, stále věřím, že to bude úžasné. Scénáristé se také aktivně zapojili do tvůrčího procesu s režiséry. Myslím, že je to velmi zajímavé.

Chtěli byste něco vzkázat fanouškům?
Mile: Popravdě, do KinnPorsche jsem hodně investoval, takže jsem nedělal žádnou jinou práci v zábavním průmyslu.
Apo: Odjel jsem studovat do zahraničí.
Mile: Vydal se na chvilku do Ameriky.
Apo: Jo.
Mile: Kde máš můj dárek? (směje se)
Apo: Neměl bych nic říkat.
Apo: Prosím, sledujte a podpořte můj návrat s KinnPorsche.
Mile: Tak krásný.
Apo: V tomto seriálu jsem využil všechny své zkušenosti, tak nás prosím podpořte!

Sledujete tento seriál?

Zdroj: madan.fun

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Už jsem viděla první dva díly a věci jako kamera nebo hudba jsou na BL fakt dobrý, ale zas takovej zázrak, jako jsem čekala, se nekonal. Děj je bohužel tradičně nablblý. Některé scény jsou natažené, humor občas divný, síla hrdinů proměnlivá asi podle toho, kolik zrovna sežrali špenátu. U věcí jako byl dopis pro bratra nebo oznámení, že bodyguardi bydlí všichni v jednom baráku, jsem se musela smát. Ten dopis byl naivitou jak od malýho kluka a v tom jednom baráku jsou asi pro to, aby je mohl konkurenční gang zabít bombou všechny najednou. Takže je fajn, že Thajci tentokrát na ženských tolik nešetřili rozpočtem, ale furt si myslej, že jsou úplně blbý.:D

  2. Barbora Kudrnová

    Viděla jsem jen pár ukázek a vypadaly vysokorozpočtově, takže se na to zkusím podívat, ač se mi ti dva moc nelíbí. Pokud to bude hodně úspěšný, tak jen dobře, protože by se konečně mohly dělat vysokorozpočtové věci a ne jen ty laciný, co maj asi ženskejm stačit.