Nachází Yoon Seo Bin mezi sebou a svou postavou z Kissable Lips nějakou podobnost?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Ceci China

Není to tak dlouho, co byl odvysílán korejský BL seriál Kissable Lips, který z Yoon Seo Bina a Kim Ji Woonga udělal hvězdy. K našemu štěstí, není všemu konec.

O čem přesně tento BL seriál byl? Jun Ho je upír, kterého čeká smrt. Aby přežil, potřebuje se napít čisté krve a stát se člověkem. Jednoho dne při hledání tohoto životaschopného nápoje potkává Min Hyuna. Jak už to, tak v těchto příbězích bývá, na scénu vstoupí láska. Objeví se ovšem také další upír, Hae Soo, který ví o Jun Hových traumatech z minulosti a způsobí, že se tato dvojce rozejde. Závěr vám neprozradím, musíte se na tento BL kousek podívat sami.

Protože tento seriálový pár se těšil a stále těší zasloužené pozornosti, není divu, že oba umělci rozdávají jeden rozhovor za druhým. My se teď společně podíváme, co Yoon Seo Bin prozradil pro K-Africa Mag.

Několik slov pro čtenáře, kteří se na Kissable Lips teprve chystají podívat: Kdo je Yoon Seo Bin?
Jsem herec a zpěvák žijící v Koreji. Mezi mé nedávné práce patří seriál Kissable Lips a v prosinci byl vydán můj první singl Starlight.

Kromě toho, že jsi herec, jsi také talentovaným zpěvákem. Máš pocit, že vyjádřit Min Hyunovi emoce bylo lehčí v písni, jako třeba I’ll be there, než při jeho hraní?
Myslím, že bylo těžší pracovat na písni. Vzpomínám si, že jsem po dokončení práce musel napsat a zazpívat korejskou verzi textu, takže si pamatuji, jak jsem se opět snažil vybavit jeho pocity.

Min Hyuna jsi ztvárnil upřímně a srdceryvně. Co obnášela příprava na tuto roli?
Abych se mu přiblížil, soustředil jsem se na všechno, co by mohl cítit. Když byl se svým oblíbencem, Jun Hoem, počasí, atmosféra a vůně vzduchu mu přirozeně dělaly dobře.

V některých částech světa jsou BL seriály stále považovány za kontroverzní k vysílání. Jaké ponaučení nebo poznatky sis odnesl nebo zažil z účinkování v seriálu jako je Kissable Lips?
Cítil jsem, že sympatie a antipatie by při příjímání odlišností měly být respektovány a jako herec jsem se snažil soustředit na postavu, jak jen to bylo možné. Snažil jsem se vyjádřit svou upřímnost a mnoho diváků s postavou sympatizovalo, takže jsem poznal sílu upřímnosti.

Když se podíváš na Min Hyuna, jsou mezi ním a tebou nějaké podobnosti?
Myslím, že jeho oči sledují Jun Hoa. Jakmile se kamera otočila, díval se na Jun Hoa stejnýma očima jako já, když jsem poprvé viděl Ji Woong hyunga.

Čeho chceš jako herec a umělec ve své kariéře dosáhnout?
Chci zkusit rozmanitější role, hrát a jako zpěvák vykonávat různé aktivity. Jsem povzbuzen díky vaší lásce a podpoře pro Kissable Lips.

Určitě vás potěší, že Yoon Seo Bin a Kim Ji Woong ztvární pár v dalším BL seriálu, a to The Circumstances Of Pungdeok Villa Room 304.

ZDROJ: k-africamag.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Zrovna nedávno mi můj přítel říkal, že ho bejvalka nutila koukat na Stmívání a že to byla strašná a nudná blbost a já na to: Neboj, já bych tě na to nutila koukat, jen kdyby byli ti upíři gay. Takže teď už mám něco, na co ho budu nutit koukat, aby si mohl na něco stěžovat příští přítelkyni.