Jeff Satur ve spojitosti s mafiánským BL seriálem KinnPorsche plakal. Proč?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Be On Cloud

V první části rozhovoru pro magazín Madan jsme se dozvěděli, že nadějný umělec se dlouho bál vyznat ze svých citů a uvízl tak ve smyčce. Nyní se podíváme na to, co na základě své zkušenosti radí ostatním.

První část si můžete přečíst zde.

Z vlastní zkušenosti s psaním písně Loop (Today is yesterday’s tomorrow), proč ses bál přiznat?
Přesně jak jsem řekl před chvílí, bál jsem se, protože jsem byl její přítel. Bál jsem se, že ke mně bude chladná, že mě odmítne. Kdyby vůči mě byla chladná nebo odměřená, bolelo by to.

Bojíš se odmítnutí a toho, že by k tobě byla chladná, ale nebojíš se, že bude mít někoho jiného?
Někdy se bojím, ale tohoto se bojím víc. Obávám se více odmítnutí, než vyznání. A když měla někoho jiného, někdy jsem byl šťastný tak, že jsem ani nevěděl, že jsem šťastný, protože jsem ji stále mohl vídat. Možná část mě cítí, že tahle pozice by mi mohla stačit.

Už jsi někdy zažil, že ses neodvážil přiznat a ona měla v tvé přítomnosti někoho jiného?
Ano, zažil a čekal jsem. Necítil jsem se nijak špatně, protože to byl důsledek toho mého nepřiznání. Prostě jsem jen čekal a nechával si ty pocity pro sebe. Snažil jsem se vypadat lépe, šplhnout si a tak dále. Čekal jsem, až se jednoho dne s tou osobou rozejde a já se budu moci vyznat.

Tak proč se už nebojíš přiznat?
Možná jsem měl pocit, že když budu čekat déle, nic z toho nevzejde. Myslel jsem, že už více plusových bodů nasbírat nemůžu. Dostal jsem se do slepé uličky a uvízl jsem ve smyčce 365 dní v roce. Nový rok (v Thajsku se Nový rok slaví v dubnu) za chvíli začne a já se v té smyčce ocitnu znovu. Proto jsem cítil, že se musím ihned vyznat, protože už není co ztratit. Pokud si pamatuji správně, tehdy jsem ji ani tak moc nevídal.

Co bys z písně Loop (Today is yesterday’s tomorrow) poradil někomu, kdo stále nemá odvahu ze smyčky vystoupit?
Věřím, že každý by čekal na zítřek, protože jsem si tím už prošel a čekal jsem na další den příliš dlouho. Chci říci, že pouze dnešek je skutečný a žijeme současností. Někdy neexistuje nic jako nejlepší nebo nejpřipravenější. Pokud budete stále čekat na den, kdy budete nejpřipravenější, tak připraveni nikdy nebudete.

Takže pokud to chcete udělat, pokud se chcete vyznat, měli byste to udělat ihned, protože nakonec se to, co k vám ta osoba cítí nezmění. Jestli vás už ta osoba má ráda nebo je tu možnost, že se jí líbíte, bez ohledu na to, kdy to řeknete, stále vás bude mít ráda. Ale pokud se ji nelíbíte, je jedno, jak to řeknete, je jedno, kolik plusových bodů jste nasbírali, nebude vás mít ráda. Takže se vyznejte a smiřte se s výsledkem.

Právě teď zastáváš mnoho různých rolí. Jak je od sebe odděluješ a rozlišuješ?
To se mi nedaří (smích). No, co se týče zpěvu, je to zcela jasné. Jsou určitá období, kdy zpívám. Ohledně herectví, dělám to ráno a večer produkuji, ale jsou chvíle, kdy uzavřu rozvrh, abych byl schopný tvořit. Ale těžké je, jak musím přepínat režim, abych mohl dělat hudbu. Musím psát písně o sobě nebo příběh o někom, o kom jsem slyšel.

Ale pokud jde o roli, musím se zaměřit na osobnost, kterou jsem zkoumal. Jaká ta postava je, musím přepnout módu postavy. Když se vrátím ke zpěvu, jsem Jeff Satur, který zpívá a vypráví příběh. Co se týče modelingu, je to tak, že zkouším různé věci s použitím určitých emocí. Například pózuji se zvířaty nebo využiju šperk, který nosím, oblečení a tak dále. Je to jako vstřebávaní věcí, které jsou odlišné, rozdílné perspektivy. Je to těžké? Myslím, že je to spíš výzva a taky zábava.

Kdyby sis měl zvolit jen jednu roli, jakou by sis vybral?
To je těžká otázka. Sám sobě ji neustále pokládám. Pravděpodobně bych si vybral vyprávění příběhů. Jsem do toho více ponořen, protože ať už se jedná o herectví nebo produkování, všechno vyžaduje dovednosti, aby bylo možné příběh vyprávět. Je to spíš o tom, jak vyprávím příběh a jak zdokonaluji tuto dovednost, abych se stal lepším.

Kromě tvých hudebních projektů máš i seriál, který je vysílán. Jak se mu daří?
Jsem z něj velmi nadšený. Když jsem viděl trailer, byl jsem tak ohromený, že jsem se rozplakal (smích). Asi proto, že jsem cítil, že jsem se mu tolik věnoval, strávil jsem nad ním tolik času, aby byl takový, jaký to je teď. Jsem ze seriálu nadšený a chci vědět, jestli ostatní také. Chci vědět výsledky své práce.

O tomto seriálu na našem webu najdete:
Hvězdný pár z KinnPorsche: Sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno
Čtveřice z KinnPorsche na sebe prozradila pár zajímavostí. Který z nich cítí potřebu pořád kakat?
Jeff Satur, hvězda KinnPorsche, se zdráhal vyznat ze svých citů, protože se bál odmítnutí


ZDROJ: madan.fun/en/

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.