BL seriál To My Star je sladkým milostným příběhem, uvedl herecký pár

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: H & Co and EnergeDic Company

Muž se zamiluje do druhého muže a je z toho obrovská láska. V poslední době zažívá boys love žánr v Koreji obrovský boom. Proč by se měli fanoušci podívat zrovna na To My Star?

Letos byl odvysílán korejský BL seriál To My Star, ve kterém hlavní role ztvárnili Son Woo Hyun a Kim Kang Min.

Seriál To My Star sleduje příběh herce Kang Seo Joona (Son Woo Hyun), který byl kdysi jednou z nejpopulárnějších hvězd v Jižní Koreji, ale jeho kariéra je nyní na ústupu. Nicméně poté, co potkal pohledného šéfkuchaře Han Ji Woona (Kim Kang Min), věří, že se jeho osud změní. Po navázání vztahu dvojice čelí problémům zapříčiněným jejich rozdílnými povahami.

Za vznikem To My Star stojí stejný tým lidí, který je podepsán pod úspěšným Where Your Eyes Linger. Představitelé hlavních postav poskytli krátký rozhovor Rakuten Viki, který začal tím, že Son Woo Hyun popsal seriál. „To My Star zobrazuje sladký milostný příběh mezi ačkovým hercem Kang Seo Joonem a šéfkuchařem Han Ji Woonem. Je to úžasný seriál.“

Když byli požádáni, aby prostřednictvím pár slov uvedli, proč by měli lidé seriálu věnovat pozornost, Son Woo Hyun odpověděl: „Zaručeně kvůli sladké chemii.“ Kim Kang Min následně dodal, že budou diváci litovat, pokud se na něj nepodívají.

O atmosféře na place Son Woo Hyun prohlásil: „Byla opravdu skvělá. Moc jsme se bavili a povídali si o scénáři. Členové natáčecího štábu a režisér jsou dobrými posluchači. Hodně jsme si natáčení užívali.“

Poté následovala série krátkých otázek. Pokud vás zajímá, zda upřednostňují korejské, čínské, japonské anebo americké jídlo, oba souhlasně zvolili první možnost. Son Woo Hyun by chtěl natáčet reklamu na auto a Kim Kang Min na rychlé občerstvení, konkrétně hamburgery. Kim Kang Min sice v seriálu ztvárňuje šéfkuchaře, sám rád vaří, ale nemyslí si, že v tom je dobrý.

Kdy pánové vypadají nejvíce cool? Son Woo Hyun v momentě, kdy má hotový make-up, a Kim Kang Min při pohledu na své rty. Son Woo Hyun se ho ihned dotázal, co tím myslí, a Kim Kang Min mu odpověděl, že si je jimi jistý.

Rozhovor zakončil Kim Kang Min slovy: „Doufám, že se vám náš bude líbit, a prosím, projevte To My Star hodně lásky.“

Určitě vás potěší, že byla oznámena druhé řada tohoto BL seriálu. Informace ohledně obsazení zatím nejsou známy.

Zdroj: Rakuten Viki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.