Jeff Satur, hvězda KinnPorsche, se zdráhal vyznat ze svých citů, protože se bál odmítnutí

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Be On Cloud

Jako Kim Theerapanyakul, při jehož úsměvu se vám podlamují kolena, získává srdce mnohých. I přesto je tento nadějný umělec plný obav spojených s láskou.

V současné době vysílaný BL seriál KinnPorsche, který se odehrává v mafiánském prostředí, bortí nejrůznější žebříčky popularity a fanoušky si získal rovněž u nás. Mezi nadšené diváky patřím samozřejmě i já, a proto vám postupně přináším překlady nejrůznějších rozhovorů.

Společně se nyní podíváme na to, co řekl Jeff Satur v rozhovoru pro magazín Madan.

Jaké to je opět spolupracovat s Madan?
Pokaždé je to něco zábavného. Když se teď tak dívám na své nehty, dá se říct, že kdykoli spolu fotíme, úroveň se zvyšuje.

Řekl ti tým, jaký je dnešní koncept?
Kdybych to měl interpretovat, tak koncept je o pohodlí, svobodě a dělání čehokoliv, co se mi zlíbí. Pokud bych chtěl, mohl bych nosit nazdobené nehty. Nemusím být kvůli tomu dívka, na pohlaví nezáleží. Můžu si dělat cokoli, co chci.

Líbí se ti dnešní look?
Je trošku těžké otočit kohoutkem (směje se). Vážně se mi to líbí, je to jako… Nikdy jsem nezkoušel nosit tento typ šperků. Pomáhá mi to odhalit emoce pramenící z toho, že je mám. Je to pro mě výzva, protože jsem k tomu nikdy předtím nedospěl a chci zkusit něco takového.

Vydal jsi píseň Loop.
Je to skladba s názvem Loop (Today is yesterday’s tomorrow). Kvůli ní jsem zkusil změnit způsob, jakým nahrávám, protože mi přišlo, jako by se má práce točila ve smyčce. Vyzkoušel jsem tedy nový způsob, kdy zahraji akord, který se mi líbí a pak se zamyslím nad něčím z minulosti a napíšu společně s melodií text. Obvykle začínám melodií, pak doplním text, ale u téhle písně jsem se snažil sledovat své emoce a vyšlo to takhle. Byl jsem trochu zmatený, ale pak jsem cítil, že z toho vzešla jednoduchá a snadno pochopitelná píseň, která dobře popisuje pocity. Nejprve jsem napsal pouze polovinu písničky a když jsem ji všem ukázal, a líbila se jim, dopsal jsem ji celou.

Slovo Loop jsem dostal z druhé sloky, je to jako z filmu, kde říkali, že zítřek nepřijde, uvízli jsme ve smyčce, dokud s tím něco neuděláme. V tu chvíli jsem skladbu už dopsal a netušil, kdo by ji měl produkovat, protože jsem chtěl… Měla už v sobě mou stopu, ale chtěl jsem, aby v ní byl odkaz ještě někoho jiného, jeho styl a byla by dokonalá. Takže jsem se domluvil s P’Tabby AF, která už spolupracuje s P’Macem, zná ho, a já s ním chtěl pracovat. Poslala mu tu píseň a jeho reakce byla ‚Hele, ta skladba je cool‘. Tak jsem si říkal, že bych možná měl zkoušet takový způsob. Ukázalo se, že na ni nic nezměnil, bylo to perfektní.

Jak se Loop (Today is yesterday’s tomorrow) liší od tvé předchozí tvorby?
Stejně jako Highway je skladba o tom, jít dál. Název Highway vyjadřuje, co to vlastně dálnice je. Jakmile ji posloucháte, musíte udělat cokoliv, abyste se na ni dostali, i když na to nemáte peníze. Nebo další skladba, Why is it so hard? (complicated), je o bolesti s nádechem historie. Pojednává o protichůdné složitosti, která je uvnitř každého z nás.

Co se týče písně Loop (Today is yesterday’s tomorrow), její název zní zmateně, ale ve skutečnosti má velmi jednoduchý význam. Je to něco, čím si každý z nás prošel. Opravdu věřím, že každý už někoho tajně miloval. Proto je Loop jednoduchá, protože se podobá vzpomínkám většiny lidí. A ten háček té písničky, je tam něco, co je velmi přitažlivé. Pokud jde o odkládání, věřím, že to dělá každý, jako třeba v práci. Někdy něco chcete udělat zítra, protože dneska jste příliš unavení.

Chcete se vyznat své lásky? Nemůžu to dneska udělat, udělám to zítra. Každý dělá takové věci. Hlavní je, že zítřek neexistuje. Zítřek, na který čekáte, nikdy nepřijde. Věříte, že máte odvahu to udělat. Všechno jste si už nacvičili, všechno jste už připravili, ale chcete ještě trochu času, chcete to udělat zítra. Stává se, že dnešek je včerejší zítřek a stále se to opakuje, takže zítřek nepřichází. Nakonec jste se nestihli vyznat ze svých pocitů, nic jste ve smyčce nezměnili a zasekli se v ní.

Vlastně to vychází z mé vlastní zkušenosti. Je to o tom, jak jsem měl někoho už dlouho rád, tajně jsem se na ni díval každý den. Cítil jsem, že se ji můžu vyznat, všechno jsem si nacvičil, připravil, ale jakmile jsem tam přišel, měl jsem v hlavě prázdno. Od dvou do tří ráno je nejlepší čas myslet na to, co říct, najít perfektní slova k vyznání, ale nakonec ve skutečném životě není nic dokonalé. Všechno má své chyby, takže jsem se ji nakonec nevyznal z toho, že ji mám dlouho rád.

Jaký je důvod, proč mají lidé někoho tajně rádi a nikdy se mu nepřiznají?
Věřím, že hlavním důvodem je obava z toho, aby odpověď nezpůsobila zánik vztahu. Možná jsme přítelem té osoby, můžeme být někým, koho respektuje nebo kamarádem z dětství. Existuje vztah, díky kterému se cítíme pohodlně, když jsme s tou osobou. Ale jakmile se přiznáte, tento vztah rozhodně zmizí. To je hlavním důvodem, proč lidé nedokážou najít odvahu vyznat se a pak uvíznou ve smyčce.

Překlad druhé části pro vás již připravuji.

O tomto seriálu na našem webu najdete:
Hvězdný pár z KinnPorsche: Sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno
Čtveřice z KinnPorsche na sebe prozradila pár zajímavostí. Který z nich cítí potřebu pořád kakat?


ZDROJ: madan.fun/en/

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.