Čtveřice z KinnPorsche na sebe prozradila pár zajímavostí. Který z nich cítí potřebu pořád kakat?

Michaela Pašková
Ostatní
Foto: Madan

Redakce magazínu Madan vás zve, abyste se seznámili se čtyřmi chlápky, kteří kralují mafiánskému BL seriálu KinnPorsche. Už teď je jasné, že následující týdny budou žhavější, než si vůbec dovedete představit.

Za podmanivými postavami se skrývají herci, o kterých jste zřejmě mnohé věci netušili. Redakce magazínu Madan si je toho moc dobře vědoma, a tak neváhala, a donutila každého z nich na sebe pět faktů prozradit.

Apo – Nattawin Watanakitipat

Apo: Toto je pět faktů o mně. První je, že mám moc rád dezerty. Někteří lidé už to možná vědí, takže to prostě zmiňuji pro ty, kteří ne.

Jaké dezerty máš rád?
Apo: Sladké nápoje jako jsou koktejly nebo sladké drinky smíchané s kávou, něco takového. Opravdu to mám rád. Číslo dva, mám rád světlé barvy. Líbí se mi všechny barvy, které jsou zářivé, ať už je to oranžová, žlutá, červená. Číslo tři, miluji přírodu.

Jaký druh přírody?
Apo: Les, hory a tak dále (směje se). Mám rád takové věci, nebo nebe. U těchto věcí vydržím sedět celý den. Další, číslo tři, nejím pikantní jídla. Vlastně je mám rád, ale opravdu je nemohu jíst.

Jaké nejpálivější jídlo můžeš sníst?
Apo: Nejpálivější asi… instantní nudle. Něco takového, ale záleží na jídle, jestli je chutné nebo ne. Pokud je ten pokrm dobrý, snesu to (směje se).

Kolik chilli papriček si můžeš dát do papájového salátu?
Apo: Pravděpodobně dvě, asi můžu dvě. Když mi jich tam dáte více, prosím, připravte pro mě záchod (směje se). A číslo čtyři, miluji oblečení. Zbožňuji se oblékat, ale nejradši mám boty. Opravdu mám rád boty, zejména kožené. Mé oblečení se může ušpinit, ale pokud se mi poškrábou kožené boty, tak to bolí. A jako poslední… zapomněl jsem. Právě jsem o tom přemýšlel.

Dvakrát si zopakoval číslo tři (všichni se smějí).
Apo: Ano, ze všeho nejdůležitější je, že nejsem dobrý s čísly. Neumím počítat, protože to asi není moje parketa. Správně, toto je pět faktů o mně.

Mile – Phakphum Romsaitong

Mile: První je, že mám čínské jméno, a to 张泽毅 (Zhang Zhe Yi). Zhe znamená jezírko, nefrit nebo šperk a Yi poté rozhodný. Zhang je naše rodinné jméno. Druhá věc, trochu jsem okopíroval tu jeho. Někteří to možná nevědí, ale můžu sníst cokoliv. Myslím, že na tomto světě můžu sníst vše, co mě nezabije. Na každém natáčení, kam přijdu, se mě skoro každý ptá, jestli jím pálivá jídla a zda mohu jíst určité věci, nebo ne. Popradě, mohu sníst vše a rád zkouším nové věci. Myslím, že dost lidí o tomto neví.

Třetím faktem je, že v mé mysli zní kytara každý den a pořád. Nemyslím tím, že neustále myslím na kytary, ale každý den se nad tím má mysl zamyslí. Ať už jde o nákup nebo prodej kytar, jejich zvuk, nebo čehokoliv, co s nimi souvisí. Čtvrtým faktem je… zapomněl jsem. Vydržte, nechte mě se otáčet (na točící židli). Čínské jméno, jíst všechno, co ještě?

Kytary.
Mile: Aha, zapomněl jsem.

A to sis dělal srandu z Apoa.
Mile: Jo, čtvrtou věcí je, že jsem zapomnětlivý.

Jen tak?
Mile: Opravdu jsem zapomnětlivý. Umím počítat, ale pořád zapomínám. Čtvrtým faktem je, že jsem zapomnětlivý. Fakt jsem, nevymlouvám se. A pátou věcí, nechte mě se trochu točit, opravdu jsem zapomněl (otáčí se). Ach, kadím docela snadno. Většina lidí to neví, ale pociťuji potřebu velmi snadno. Musím se jít vykadit každé ráno nebo když jím jižanské jídlo, tak to je konec. Děkuji vám. Toto je pět faktů o mně s Mile Phakphum.


Bible – Wichapas Sumettikun

Bible: Ahoj, toto je pět faktů o mně. Dneska vám o sobě něco povím. Za prvé jsem si nikdy v životě nezlomil kost. Za druhé, jen jednou v životě jsem byl mimo zemi. Pokud nepočítám Mae Sai, byl jsem pouze v Singapuru. Třetím faktem je, že jsem vlastně byl dvojče, když jsem byl v děloze. Byly tam dvě srdíčka, sourozenec, ale nezvládl to, takže jsem tu pouze já. Jsem ve skutečnosti dvojče, ale mé dvojče bohužel zemřelo v děloze.

Čtvrtým faktem je, že jsem obouruký, umím používat obě ruce. Jsem levák, ale na jiné věci, jako je držení basebalové pálky nebo kopání do míče, jsem pravák. Číslo pět, jsem alergický na bource morušového (motýl), ale mohu jíst jiné druhy hmyzu.

Jako?
Mile: Šváby.
Bible: Jasně, šváby, jako ty madagaskarské, takhle obrovské.

Kdo ti je uvařil?
Bible: Oh, P’Mile (všichni se smějí), proč odcházíš? A tohle je pět faktů o mně.

Build – Jakapan Putta

Build: Ahoj, já jsem Build a toto je pět faktů o mně. Za prvé, měl jsem autonehodu a mám křivou kostrč. Za druhé, rád se usmívám na každý problém, bez ohledu na to, jestli mě to bolí, úsměv oplatím (Mile provokuje). Jo, přesně takhle (všichni se smějí). Velmi dobře děkuji, že jsi se mnou hrál (podívá se na Mile).

To jste si naplánovali?
Build: Ne, na jakém čísle jsme? Aha, trojka. Často zapomínám věci a čísla taky. Mám tendenci nechávat věci všude kolem a nedaří se mi je najít.

Jaká byla nejhorší věc, na kterou jsi zapomněl?
Build: Klíčky od auta.

Kde si je nechal?
Build: Doma.

Před odchodem z domu, že? Tak jak jsi pak řídil?
Build: Přijel jsem Grabem. Číslo čtyři, mám hodně rád kočky. Mám doma jednu pojmenovanou Snow a jeho korejské jméno je Mino a thajské E-No (směje se).

Ale máš jen jednu…
Build: Jeden kocour, ale s více jmény.

Jaké je plemeno?
Buid: Khao Manee, dvoubarevné oči, modré a žluté.

Zkus se zadívat do kamery a zavolat ho.
Build: Mňau, mňau, mňau, Mino, Mino, Snow.

A co když jsi naštvaný?
Build: E-No, pojď sem (křičí – všichni se smějí)

Build: Skvělý, poslední. Mým posledním faktem je, že rád jím smaženou bazalkovou rýži, vepřové maso, kuře, všechno. Mám opravdu rád bazalku a můžu ji jíst každý den. Ale momentálně ji musím omezit, protože se stravuji ‚clean eating‘ formou, tak smutné.

Mile: Myslel jsem, že se usmíváš na každý problém.

Build: Ano, právě se směji. Jsem v pohodě, a to je pět faktů o mně.

Pokud jste zvědaví, co na sebe Apo a Mile prozradili ohledně svých jemnějších stránek a stylu, co se týče módy, dozvíte se vše zde.

Sledujete tento BL seriál? Pokud ano, který pár jste si z něj oblíbili?

O tomto seriálu na naše webu najdete:
Hvězdný pár z KinnPorsche: Sledujte a podpořte náš seriál, protože do něj dáváme opravdu všechno


ZDROJ: madan.fun/en

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Je vidět, že Thajci jsou mimo mé pojetí estetična a důstojnosti i v civilu....napadlo by snad nějakého korejského idola vyprávět o kakání?:D Osmý díl jsem pro silný cringe pocit, nebyla schopná dokoukat. Vlastně to sleduju jen kvůli těm erotickým scénám, jinak mi to silně připomnělo Advance bravely z Číny, to byla podobná blbost jen na konci useklá tamní cenzurou. Tam navíc byla sakra škoda, že chyběla erotika, protože ta ty Čiňany se mi koukalo o dost líp.