Mew Suppasit: Vždycky když jsem opravdu unavený nebo vyčerpaný, přemýšlím, že skončím

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/Msuppasitstudio

Hvězda známého thajského BL seriálu Tharntype je doslova na roztrhání. Před pár dny jsem se v rozhovoru pro K-Odyssey a Yonhap News Agency dozvěděli jaký je dle něj rozdíl mezi herectvím a hudbou, a nyní se mimo jiné podíváme na to, kdo je jeho vzorem.

První část rozhovoru si můžete přečíst zde.

Která píseň z vydaných alb nejlépe zachycuje tvůj příběh?

Myslím, že všechny skladby mají svou jedinečnost a reprezentují mě. Každá z nich v sobě nese mou osobnost a myšlenky z doby vydání. Když si na ně teď vzpomenu, mé dnešní já už takhle možná neuvažuje. Takže si myslím, že mé nejnovější album nejlépe vystihuje mé současné já.

V červenci jsi vydal píseň Forever Love, na které se podílel Bumkey. Můžeš nám o ní něco říci?

Všechny práce na ní byly provedeny online. S Bumkey jsem se setkal poprvé teprve před dvěma dny. Působí jako opravdu milá osoba a práce s ním byla vzácná a pohodlná. Navíc je fakt dobrý.

Chtěl jsi pomocí Forever Love něco vzkázat?

Tato skladba může být interpretována různými způsoby. Pro každého může být jiná. Chci, aby si ji lidé vyložili po svém, protože když to řeknu, může to být spoiler. Má opravdu různé významy.

Přesto, mohl bys nám přiblížit, co podle tebe znamená?

I když věřím, že nic takového jako věčná láska neexistuje, zdá se, že tato píseň ji zachycuje z pohledu člověka, který v ní věří. Osobně věřím, že nic takového jako navždy neexistuje. To samé platí pro lásku. Ale jaké by to bylo, kdyby skutečně věčná láska existovala? V tom si myslím, že interpretace písně může být pro každého člověka jiná.

Pověz nám, prosím, o tom, čemu se věnuješ, a to jak v hudbě, tak v herectví.

Co se týká hudby, časové období mezi tímto a předchozím albem bylo dlouhé. Trvalo to sedm měsíců. Obvykle vydávám skladby, co dva až tři měsíce. Slibuji, že další písně budu vydávat v rozmezí dvou až tří měsíců. Tato písnička trvala v porovnání s ostatními delší dobu.

Ohledně herectví, právě jsem dokončil natáčení projektu The Ocean Eyes. Hrál jsem roli veterináře a premiéru to bude mít ke konci letošního roku, tak tomu prosím projevte lásku a podporu. V seriálu Love is like a Cat, který se právě natáčí, jsem jediným thajským hercem. Je to pro mě nová zkušenost, protože všichni jsou Korejci. Mám naplánovaný ještě další thajský seriál, který bude pravděpodobně vysílán na konci tohoto nebo začátkem příštího roku.

Krátká vsuvka – The Ocean Eyes
Děj tohoto projektu je popsán opravdu krátce. Když se čtyři mladí idealističtí mořští biologové snaží prosadit v prestižním oceánografickém institutu, zjistí, že jeden z nich má tajnou moc, která může změnit svět. To je celé. Určitě vás potěší zjištění, že jednu z rolí ztvární i Tul Pakorn, který momentálně pobývá v New Yorku kvůli studia. Společnost mu nedělá nikdo jiný než Mew Suppasit.

Máš nějaké cíle, jako je například dosažení prvního místa v Billboard?

Samozřejmě, že to chci. Ale i když každý chce být na prvním místě v Billboard, je k tomu tolik požadavků. Přesto chci být jedničkou.

Máš nějaké korejské nebo světové umělce jako vzory?

Ze světových umělců je to Ed Sheeran. Z korejských poté IU. Jak každý ví, je dobrá v různých věcech, včetně herectví a zpívání.

Přemýšlel jsi někdy o tom, že bys kvůli nějakým potížím skončil?

Vždycky přemýšlím, že skončím, když jsem opravdu unavený nebo vyčerpaný. Ale nikdy se nevzdávám, protože mám vždy na mysli dvě věci: ‚Proč to dělám‘ a ‚Pro koho to dělám‘. Dělám to pro fanoušky, pro lidi, kteří mě milují. Mám zodpovědnost, protože si nemyslím, že touto cestou kráčím sám, ale s fanoušky a lidmi, kteří mě zbožňují. Je to spíš splácení než odpovědnost.

Co bys chtěl na závěr vzkázat korejským fanouškům?

Jsem opravdu vděčný fanouškům, kteří mě milují a podporují. Od chvíle, kdy jsem přistál na letišti, se mi dostalo spousty milých pozdravů. Ačkoli právě natáčím korejský seriál, chci pro korejské fanoušky udělat více projektů. Pokud by měl o mě jakýkoliv korejský seriálový producent zájem, může se mi ozvat. Mohu hrát roli Korejce, pokud nebudu muset mluvit (smích). Umím i znakovou řeč, takže mě kontaktujte.

Zdroj: K-Odyssey

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.