V březnu si užijeme spoustu BL novinek aneb pěkně žhavý Love Sydrome je tu!

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: twitter.com/LoveSyndrome6

Venku sice opět začalo sněžit, což mnohým z nás na náladě zrovna nepřidává, ale přísun nových seriálových BL kousků to nezastaví.

The Promise

Příběh dvou lidí, které rozděluje slovo přítel. Nejlepší přátelé, Phupha a Nanfah, nám zprostředkují příběh plný lásky, zmatku a strachu. Jak se jim podaří překročit hranici od přátel k milencům?

Stále není zřejmé, zda tento BL kousek představí jinou část příběhu nebo neodvysílané scény z loňského seriálu Phupha | Nanfah.

Premiéra: 1. března, zatím nepotvrzeno
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Phupha – Kun – Kun Kittikun Tansuhas
Nanfah – Kiak – Kiak Wattikorn Permsubhirun

All The Liquors

Han Ji Yu je pracovníkem marketingového týmu společnosti vyrábějící lihoviny. Park Ki Hoon je ďábelsky okouzlujícím šéfkuchařem vyhlášené restaurace. Když je Han Ji Yu požádán, aby zkontaktoval restauraci a požádal ji o spolupráci, narazí hned na několik překážek. Pak Ki Hoon ve své restauraci rezolutně odmítá prodávat jakékoliv alkoholické nápoje. Han Ji Yu se však nehodlá vzdát. Co udělá, aby zlomyslného šéfkuchaře zlomil?

Premiéra: 2. března
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Han Ji Yu – Kim Joon Hyung
Park Ki Hoon – Won Do Hyun

A Boss and a Babe

Cher je populárním e-sportovým hráčem, který se chce dostat na samý vrchol. Během posledního ročníku univerzity získá stáž v rozpadající se herní společnosti. Tam na sebe upoutá pozornost svého šéfa Guna, který ho nechá vykonávat dost podivné pochůzky. Cher je zmatený ohledně šéfových skutečných záměrů. O co podivnému šéfovi jde? Může mu uniknout a vrátit se ke svému hernímu životu?

Premiéra: 3. března, zatím nepotvrzeno
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Cher – Force – Force Jiratchapong Srisang
Gun – Book – Book Kasidet Plookphol
Thi – Fluke – Fluke Pusit Dittapisit
Zo – Ohm – Ohm Thipakorn Thitatha
Jack – Mike – Mike Chinnarat Siriphongchawalit
Porsche – Thor – Thor Thinnaphan Tantui
Time – Drake – Drake Sattabut Laedeke

Love Syndrome

Day a Itt jsou spolu dva roky, ale jejich láska je podrobena těžké zkoušce. Day má autonehodu a utrpí těžká zranění. Jakoby to nebylo málo, po probuzení trpí amnézií a Itt si to celé dává za vinu.

Premiéra: 4. března
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Day – Lee Long Shi
Itt – Frank – Frank Thanatsaran Samthongla

Past Senger

Kiao, pohledný a problémový teenager z devadesátých let, si rád dělá z lidí legraci a touží studovat architekturu. Jeho život však nabere nečekaný směr, když se přenese 25 let do budoucnosti. Právě v roce 2022 potkává Bameeho, introvertního a izolovaného studenta, který studuje architekturu, aby uctil památku svého otce.

Premiéra: 8. března
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Kiao – Cooper – Cooper Patpasit Na Songkhla
Bamee – Marc – Marc Pahun Jiyacharoen

Our Dating Sim

Lee Wan, milovník kreslených filmů a anime, je velmi citlivý a na škole měl zálusk na Shin Ki Taeho. Ten je nyní vedoucím start-upové společnosti. V minulosti byl geniálním programátorem, který vyhrával různé soutěže. Lee Wan se ze svých pocitů tehdy vyznal, ale pak náhle zmizel, čímž Shin Ki Taeho, který si později uvědomil své city, jen zmátl. O sedm let později se s Lee Wanem znovu setkává na pohovoru ve své firmě a je rozhodnutý, že ho tentokrát nenechá utéct.

Premiéra: 9. března
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Lee Seung Gyu
Lee Jong Hyuk

Future

Příběh Fuseho, hezkého studenta techniky, který neví, co má dělat. Bez ohledu na to, jak je krásný, stále neměl přítelkyni. Pak je tu Ana, milý zubař, jehož úsměv rozechvívá Fuseovo srdce.

Premiéra: 12. března
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Fuse – Boom – Boom Natthapat
Ana – Bigboom – Bigboom Jirayu Sahguansin

A Shoulder To Cry On

Dayeol zaslechne dva chlapce dovádět v sesterně a omylem svrhne oddělovací tyč se závěsem. Jakmile dorazí sestra, ďábelsky pohledného Taehyuna nenapadne říct nic jiného, než že se ho Dayeol pokoušel líbat. Než stihne nebohý Dayeol nedorozumění napravit, fáma se rychle rozšíří a ohrozí jeho lukostřelecké stipendium. Aby toho nebylo málo, Taehyun neprojevuje ani špetku lítosti. Na místo toho se bezostyšně začíná motat kolem Dayeola. Netrvá to dlouho a oba začnou kráčet po tenké hranici mezi nenávistí a láskou.

Premiéra: 14. března
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Dayeol – Jaehan (OMEGA X)
Taehyun – Yechan (OMEGA X)

Unintentional love story

Yoon Tae Joon je geniálním keramikem, který zmizí z povrchu zemského. Moc toho nenamluví a jeho osobnost je popisována jako popudlivá, ale pod drsným zevnějškem nečekaně skrývá láskyplnou stránku. Ji Won Young je zaměstnancem ve velké společnosti. Aby si udržel práci, musí získat lásku Yoon Tae Joona, který je shodou okolností oblíbeným umělcem předsedy společnosti.

Premiéra: 17. března, zatím nepotvrzeno
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Yoon Tae Joon – Cha Seo Woon
Ji Won Young – Gongchan (B1A4)

Make a Wish

Vypráví příběh lékaře Phakphuma, který má od dětství schopnost vidět duchy. Doktor, kterého ruší duchové jeho pacientů, se rozhodne dát si pauzu a najít lék. Jeho pokusy o osvobození ho zavedou k anděli Kritovi, který sídlí ve stromu Bodhi. Anděl získává zásluhy, kdykoli splní nějaké přání. Když zjistí, že ho lékař skutečně vidí, zůstane šokován a rozhodne se mu pomoci najít důvod jeho schopnosti komunikovat s duchy.

Premiéra: 22. března, zatím nepotvrzeno
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Phakphum – Judo – Judo Tantachj Tharinpirom
Anděl Krit – Fluke – Fluke Natouch Siripongthon


Zdroj: MyDramaList


V této sérii premiér vyšlo:
Listopad 2022
Prosinec 2022
Leden 2023
Únor 2023

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.