Vkročte do Nového roku s dávkou pořádného BL aneb kde uvidíme pár Burger & King?

Michaela Pašková
Film / TV
FoTo: twitter.com/cutiepieseries

Rok teprve začal a už teď je zřejmé, že se máme pořádně na co těšit. Přísun Boys Love tvorby se prostě jen tak nezastaví. Na nové GL si sice musíme ještě nějaký ten pátek počkat, ale co bychom pro naše lásky neudělali.

Cutie Pie 2 You

Od loňského února se vysílal seriál Cutie Pie, který nakousl téma manželství stejného pohlaví, za což sklízel uznání. Ve zkratce byl o tom, že Lian Kilen Wang a Kuea Keerati směřují k domluvenému sňatku. Kuea Keerati považuje Lian Kilen Wanga za svého vysněného muže a kvůli tomu se snaží být ve všem dokonalý. Skrývá však několik tajemství. Jeho snoubenec, navenek chladný obchodník, se vůči němu chová velmi odtažitě.

Na jedné ze smluvených schůzek začne mít jeho chování dost a konfrontuje ho s otázkou, zda ho vůbec miluje. Bohužel se mu nedostává kladné odpovědi. Místo toho je označen za panenku Anabelle. Kuea Keerati se tak okamžitě rozhodne, že zásnuby ruší. Nečeká však, že jeho snoubenec nejenom nesouhlasí, ale navíc ho přiměje se k němu nastěhovat!

Pro ty z vás, kteří mají to štěstí a tento seriál ještě neviděli, nechci z děje moc prozrazovat. Je zřejmé, že Cutie Pie 2 You bude o svatbě. Nejedná se ovšem o druhou řadu, ale o speciál v podobě čtyř epizod.

Premiéra: 6. ledna
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Lian Kilen Wang – Zee Pruk – Zee Pruk Panich
Kuea Keerati – NuNew – NuNew Chawarin Perdpiriyawong
Khondiao Thacha Wongtheerawit – Nat – Nat Natasitt Uareksit
Yi Phayak Chatdecha Chen – Max – Max Kornthas Rujeerattanavorapan
Nuer – Tutor – Tutor Koraphat Lamnoi
Syn – Yim – Yim Pharinyakorn Khansawa

Tanaosri

Dobrodružný příběh, ve kterém musí hlavní hrdinové bojovat s příšerami v tajemném pohoří Tanaosri. V deseti epizodách nám nebude představeno klasické BL, protože hlavní pár tvoří muž a žena, ale nás bude převážně zajímat ta druhá dvojice.

Premiéra: 9. ledna
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Golf – Golf Anuwat Choocherdratana
Typhoon – Typhoon Kanokchat Munyadon
May – May Natthapat Pongpraphan
Mark – Mark Apiwit Jakthreemongkol
Tian – Tian Atcharee Buakhiao
Kade – Kade Tharakade Petchsuksai

FOTO: Channel 8

Individual Circumstances

Začátkem října bylo oznámeno, že hlavní role v připravovaném seriálu Individual Circumstances ztvární Kang Jun Kyu, který jako JUN.Q působil v bývalé skupině MYNAME, a model Han Jung Wan. Ten se v roce 2021 díky soutěži Mr. International Korea stal nejkrásnějším mužem Koreje.

Kang Jun Kyu se ujme role začínajícího spisovatele Seong Woo Jaeho a Han Jung Wan geniálního režiséra Ha Yeon Wooa. O ději toho moc prozrazeno nebylo. Jen, že příběh bude sledovat milostný románek a opětovné setkání obou protagonistů, kteří se budou nesnášet. Takže taková malinká válka mezi nimi nastane.

Seriál se měl vysílat už v listopadu, nicméně k tomu nedošlo. Tak snad se ho tentokrát opravdu dočkáme.

Premiéra: 19. ledna
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Seong Woo Jae – Kang Jun Kyu (MYNAME)
Ha Yeon Woo – Han Jung Wan

Hit Bite Love

Love vs Make Love: Ken a Shokun spolu chodí, ale musí to držet v tajnosti. Po dlouhé době se Shokun, který touží po postavení, stane nespokojeným a zoufalým. Chce jejich vztah zveřejnit, což však nakonec vede k rozchodu. Brzo Shokun začne nový vztah s prezidentem třídy Matteo. Ten souhlasí s odhalením jejich vztahu, ale Shokun s překvapením zjišťuje, že Matteo má rád BDSM a on je vanilkový typ. Vzhledem k tomu, že jsou jejich sexuální touhy v rozporu, budou spolu ti dva chodit i nadále? Co se navíc stane, až bude chtít Ken obnovit jejich vztah a už mu nebude vadit, že o nich všichni ví?

Like vs Be Liked: Burger a King jsou spolužáci. Jednoho dne, když sedí v lavicích vedle sebe, King zjišťuje, že si zapomněl učebnici, a tak mu Burger nabídne tu svou. King nečekaně uvidí v učebnici svou kresbu a začne předpokládat, že ho má Burger rád. Po dlouhém dni má King dobrý pocit z toho, že ho má Burger rád, a tak ho pozve na rande. Nicméně to bylo vše jen nedorozumění. Burger ho rozhodně rád nemá a s rande nesouhlasí. Když je jedna strana zraněná, mohou ti dva pokračovat ve studiu v jedné učebně?

Hurt vs Hell: Když se Hidaova matka provdala za Saintova otce, stali se sourozenci, kteří nejsou pokrevně spříznění. Oběma chybí vřelost jejich rodin. Když jsou si nablízku, jsou naplnění city, takže jsou si bližší než pokrevní sourozenci. Saint se začne scházet se studentkou Pin, která je proslulá svou krásou, což způsobí, že se Hidae začíná cítit osaměle. Bolí to jako čert. Hidae se snaží najít způsob, jak Saintův vztah ukončit, ale netuší, že peklo jejich sourozeneckého vztahu se právě začalo zvětšovat.

Premiéra: 21. ledna
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Matteo – Alan Campana
Shokun – Bigboss – Bigboss Woraphon
Ken – Pure – Pure Napolpong
King – Newyear – Newyear Nawaphat Thanamongkhonsawat
Burger – Jur – Jur Vasin Traiprakhong
Hida – Vic – Vic Vittawin
Saint – Tae – Tae Natthapat

Suki Suki Wan Wan!

Kotaro Yuki je 26letý mladý muž. Když byl dítě, hrál s urputným odhodláním baseball. Od té doby se však ničemu jinému neoddal. V práci dal dokonce výpověď, takže dny tráví nesmyslně v domě, který mu zanechali jeho rodiče. Jednoho dne se před ním objeví tajemný muž, který se představí jako jeho bývalý pes Ten. Když byl Kotaro Yuki dítě, tak měl opravdu psa, který se jmenoval Ten. Tento tajemný muž ví věci, které by mohl vědět pouze Ten, čímž ho neskutečně děsí. Kotaro Yuki tak začíná uvažovat, jestli to náhodou vážně není Ten.

Premiéra: 24. ledna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Kotaro Yuki – Kishi Yuta (King & Prince)
Ten – Ukisho Hidaka (Tokyo B Shonen)

The End of the World With You / Bokura no Micro na Shuumatsu

Za deset dní bude svět zničen meteoritem. Aby zbývající čas strávil co nejpohodlněji, rozhodně Masumi, magnet na smůlu, navštěvovat knihovnu své alma mater a číst si cokoliv, co bude chtít. V tomto pekelném světě tam však potkává ďábla, Ritsua. Jediného muže ze své minulosti, kterého už nikdy nechtěl vidět. A aby toho nebylo málo, Ritsu ho požádá o laskavost, kterou by Masumi nikdy nečekal.

Premiéra: 30. ledna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Masumi – Seto Toshiki
Ritsu – Nakata Keisuke

Future

Příběh Fuseho, hezkého studenta techniky, který neví, co má dělat. Bez ohledu na to, jak je krásný, stále neměl přítelkyni. Pak je tu Ana, milý zubař, jehož úsměv rozechvívá Fuseovo srdce.

Premiéra: leden, datum nepotvrzeno
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Fuse – Boom – Boom – Boom Natthapat
Ana – Bigboom – Bigboom Jirayu Sahguansin

The Luminous Solution

Popis stále nebyl zveřejněn.

Premiéra: leden, datum nepotvrzeno
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Gun – Gun Napat Na Ranong
Bhu – Bhu Bhudis Viseshchitra
Kacha – Kacha Nontanun Anchuleepradit
Bank – Bank Theewara Panyatara
Dome – Dome Woranart Ratthanaphast
Ant – Ant Warinda Noenphoemphisut

Zdroj: mydramalist & world-of-bl

V této BL & GL sérii vyšlo:

Listopad 2022
Prosinec 2022

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.