Listopad ve znamení Boys Love a Girls Love tvorby a to nejen té asijské

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Studio Wabi Sabi

Dny se krátí, brzo nastává tma, což jen vybízí k tomu, abychom zalezli pod deku a užívali si příběhy lidí, kteří se nebojí milovat.

Young Royals season 2 – BL

Švédský seriál sleduje příběh Prince Wilhelma (Edvin Ryding), který nastupuje na prestižní internátní školu Hillerska. Vše se však pro dospívajícího prince změní, když se nečekaně stane dalším v pořadí na trůn. Mnozí byli doslova posedlí první řadou tohoto seriálu, a to zejména Wilhelmovým vztahem s jeho spolužákem Simonem Erikssonem (Omar Rudberg). Není tedy divu, že se Netflix rozhodl natočit druhou řadu, která byla potvrzena pouhé dva měsíce po odvysílání té první.

Premiéra: 1. listopadu
Produkce: Švédsko
Obsazení: Edvin Ryding, Omar Rudberg

Love of Secret – GL

Panpan je studentkou medicíny, která se touží stát idolem. Je nucena tento svůj sen tajit, protože její otec je slavný chirurg, Phuri, který chce, aby dcera šla v jeho šlépějích. Panpan je navíc nucena tajit svůj vztah s Aitim, přítelkyní, nejlepší kamarádkou a věrnou fanynkou.

Premiéra: 5. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Neen – Neen Sukontharath
Houng – Houng Nattawadee Pipobpornchai

Between Us – BL

Team je talentovaným plavcem, který právě nastoupil na univerzitu a je přijat do plaveckého týmu. Nicméně, pokud jde o plavecké soutěže, není schopen předvést to nejlepší ze svých schopností. Jakmile Win, starší a zkušenější člen plaveckého týmu, neodolatelné blonďaté eso, pozná, že problém netkví v Teamových schopnostech anebo odhodlání, ale v jeho traumatu a potížích se spánkem, nabídne mu vlastní pokoj, ve kterém by mohl pobývat. Díky pohodlí, které Win dokáže navodit, se Teamovy výkony zlepšují a mezi oběma mladými muži vzniká romantické pouto.

Ale Team není jediný, kdo má problémy s minulostí, které mu brání postoupit vpřed. Win bojuje s tím, jak zvládnout příjímání lásky a jak zvláštně zacházet s těmi, kteří jsou mu nejblíže. Tento příběh, odehrávající se souběžně s událostmi seriálového hitu Until We Meet Again z roku 2019, se zaměřuje na to, jak Win a Team poznávají jeden druhého a inspirují se k růstu.

Určitě vás potěší zjištění, že se obsazení hlavních postav nezměnilo, takže se opět dočkáme vtípků kamarádské trojice v podání Prema (Team), Sammy (Manow) a Fluke (Pharm).

Premiéra: 6. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Boun – Boun Noppanut Guntachai
Prem – Prem Warut Chawalitrujiwong
Sammy – Samantha Melanie Coates
Fluke – Fluke Natouch Siripongthon
Ohm – Ohm Thitiwat Ritprasert

I Will Knock You – BL

Thi (Bom), vysokoškolský student, pracoval na částečný úvazek jako doučovatel. Jednoho dne se však jeden z jeho studentů dostal do problému se středoškolskými potížisty. Thi se vydal svého studenta chránit a střetl se s vůdcem potížistů, Noeiem (Tar). Po tomto dni Thi narazil na Noeiho hned několikrát a začal si uvědomovat, že i když tento týpek vypadá jako drsňák, je směšně hloupý.

Noei prostě sám od sebe přišel na to, že za ním Thi dolejzá. Ten se mu snažil urputně vysvětlit, že to není pravda, ale osud je někdy legrační. Thi byl osloven, aby dělal poradce novému studentovi, ze kterého se vyklubal právě Noei. Čím více se poznávají, tím více se Noei mění a dobírá se Thiho.

Premiéra: 18. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Tar – Tar Atiwat Saengtien
Bom – Bom Thanawat Uthaikitwanit
Namo – Namo Thanapat Phiukham
Milo – Milo Chayapat Wiratyosin

GAP – GL

Mon, čerstvá absolventka univerzity, začne jako stážistka pracovat ve velké firmě, protože už dlouho zbožňuje Sam, neuvěřitelně bohatou předsedkyni. Jenže když Mon střetne Sam, její představa se zhroutí, protože není taková, jak ji vykreslují média.

Premiéra: 19. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Becky – Rebecca Patricia Armstrong
Freen – Freen Sarocha Chankimha

The Cheese Sisters – GL

Děj bude sledovat čtyři páry dívek, které se zabývají výrobou sýra neboli každá příchuť má svůj vlastní příběh.

Premiéra: 24. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Namneung – Namneung Milin Dokthian (BNK48)
Noey – Noey Kanteera Wadcharathadsanakul (BNK48)
Pun – Pun Punsikorn Tiyakorn (BNK48)
Jennis – Jennis Oprasert (BNK48)
Wee – Wee Weeraya Zhang (BNK48)
Fond – Fond Natticha Chantaravareelekha (BNK48)
Kaning – Kaning Vithita Srasreesom (CGM48)
Marmink – Marmink Manichar Aimdilokwong (CGM48)

609 Bedtime Story – BL

Jednoho dne spí na Mumově posteli cizí muž, playboy a majitel pokoje 609. Při prvním setkání mají vášnivý sex a poté se začnou dít divné věci. Mumovi se vždy zdá o záhadné události a uprostřed noci se budí vyděšený.

Mum se snaží zapomenout na jeho střetnutí s mladíkem tím, že má sex se ženami. To ho však ještě více nutí myslet na jeho může snů. Poté všemu přijde na kloub a teorie obráceného paralelního vesmíru je na světě.

Nakonec se s Dewem setkává ve skutečném světě. Jejich první setkání je sice Dewovým posledním dnem, ale zároveň začátkem toho, že si oba navzájem pomohou změnit budoucnost!

Premiéra: 26. listopadu
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Fluke – Fluke Natouch Siripongthon
Ohm – Ohm Thitiwat Ritprasert

Tsukuritai Onna to Tabetai Onna – GL

Nomoto se vařením odreagovává, ale jednoho dne zjistí, že vaří více, než je schopna sama sníst. Pozve tedy na jídlo svou sousedku, Kasugu, která žije sama. Co se z jednoduchého pozvání na večeři vyklube?

Premiéra: 29. listopadu
Produkce: Japonsko
Obsazení: Manami Higa, Nishino Emi

My School President – BL

Školní hudební klub je na pokraji uzavření. Aby mohl dál existovat, bude muset nový šéf, Gun, učinit zoufalý krok. Stane se osobním asistentem předsedy třídy. Má se jednat o klasický příběh, kdy špatný hoch narazí na toho dobrého.

Premiéra: zřejmě listopad, datum není stanoven
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Fourth – Fourth Nattawat Jirochtikul
Gemini – Gemini Norawit Thiticharoenrak

A Happy Ending Outside the Fence / Happy Ending Romance – BL

Je to už pár měsíců, co víme, že Leo z VIXX začal natáčet BL seriál. Ukázal, že třetí generace K-Popu se toho prostě nebojí. V minulosti na svém profilu na Instagramu zveřejnil fotografii s Xiuminem z EXO a následně se k ní musel vyjádřit, protože homofobním fanouškům tikaly oči a praskaly cévky.

Han Tae Young (Ha Jong Woo) je bystrý a ambiciozní CEO, který má před sebou slibnou budoucnost. Navzdory problémům, které sebou přináší práce v nakladatelském průmyslu, se mu vždy podaří najít způsob, jak vše vidět z lepší stránky. S neochvějně pozitivním přístupem se nebojí toho, co přinese budoucnost. Aspoň dokud nepotká Kim Jung Hyuna (Leo).

Kim Jung Hyun, jedna z nejzářivějších hvězd nakladatelského světa, je talentovaný spisovatel. Ale pod jeho dobře poskládaným zevnějškem se skrývá mladý muž, který má tajemství. Nikomu nedovolí, aby se k němu přiblížil, protože nechce, aby někdo zjistil pravdu. Drží se tak na uzdě, jak nejlépe umí. Snaží se být v pozadí, neviditelný, ale na Han Tae Youngovi je něco, do nedokáže prostě ignorovat.

Spojení tím, co nelze popsat jinak než osud, nemohou popřít nevysvětlitelné pocity, které pociťují, jakmile jsou v blízkosti toho druhého. Podvolí se tato dvojice protikladů svým touhám, nebo je osud, který je svedl dohromady, nakonec rozdělí?

Premiéra: 24. listopadu
Produkce: Jižní Korea
Obsazení: Leo (VIXX), Ha Jong Woo, Karam (The Boss / DGNA)

Individual circumstances – BL

Začátkem října bylo oznámeno, že hlavní role v připravovaném seriálu Individual circumstances ztvární Kang Jun Kyu, který jako JUN.Q působil v bývalé skupině MYNAME, a model Han Jung Wan. Ten se v roce 2021 díky soutěži Mr. International Korea stal nejkrásnějším mužem Koreje.

Kang Jun Kyu se ujme role začínajícího spisovatele Seong Woo Jaeho a Han Jung Wan geniálního režiséra Ha Yeon Wooa. O ději toho moc prozrazeno nebylo. Jen, že příběh bude sledovat milostný románek a opětovné setkání obou protagonistů, kteří se budou nesnášet. Takže taková malinká válka mezi nimi nastane.

Očekávat můžeme 8 epizod a i když přesné datum premiéry ještě nebylo oznámeno, hovoří se o listopadu.

Premiéra: zřejmě listopad, datum není stanoven
Produkce: Jižní Korea
Obsazení: Kang Jun Kyu (MYNAME), Han Jung Wan

Zaujalo vás z tohoto seznamu něco?

Zdroj: The Beat Bangkok & Mydramalist & Cosmopolitan

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.