Ztvárnil by Wang Hao Xuan v seriálu The Untamed opět postavu Xue Yanga?

Michaela Pašková
Film / TV
magazín LOOK ME

Charismatický herec, který si získal srdce fanoušků svou rolí v The Untamed, zodpověděl fanouškům pár otázek.

Wang Hao Xuan se narodil 2. září 1995. Jeho rodina jej v rozhodnutí věnovat se herectví zprvu nepodporovala, ale nakonec souhlasila. V roce 2013 vystudoval Pekingskou filmovou akademii. O povolání herce si myslí, že je zvláštní a zajímavé. Je vášnivým milovníkem fotbalu.

Poprvé hrál v roce 2017 ve filmu Youth. Dále se objevil v dramatech Tomb of the Sea, The Untamed a One in a Hundred. Dramata Dance of the Phoenix a Being a Hero, kde hraje také Wang Yibo, ještě nebyla odvysílána. Přestože se díky roli Xue Yanga v The Untamed dostal do podvědomí široké veřejnosti, na svou hlavní roli stále čeká.

Tento mladý herec nafotil sérii fotografii pro magazín LOOK ME, kterému zodpověděl také pár otázek souvisejících s The Untamed. Společně se na jeho odpovědi podíváme.

Co je tvým největším přínosem z The Untamed? Lituješ něčeho?
Myslím si, že největším přínosem je poznání spousty přátel a pak také, že každý byl velmi šťastný ze spolupráce. Je to hýčkaná vzpomínka v mé herecké kariéře. Je to škoda, pokud bych to mohl udělat znovu, zahrál bych svou část lépe.

Všichni chtěli hrát Xue Yanga, tak co si myslí Xue Yang?
Prostě… ve skutečnosti rozumím, protože role Xue Yanga je pro herce velmi náročná a zajímavá, ale já jsem jim chtěl jen říci: příště, příště.

Je tu nějaká role, kterou bys chtěl na oplátku hrát ty?
Pokud bych se rozhodoval nyní, pořád bych hrál Xue Yanga. V případě, že bych ho měl dát stranou, bylo by to kvůli speciálním charakteristikám Nie Huai Sanga. Vždy jsem říkal, že ho mám radši. Miluji ho, protože za prvé nemusí bojovat, a za druhé má fanoušky.

Koho si kontaktoval více?
Možná jsem trochu více kontaktoval pár přátel z našeho Yi City gangu.

Často si pročítáš komentáře fanoušků?
Pokud jsou na Weibo, můžu na ně narazit, když jsem online. Když je vidím, náhodně odpovídám.

Jaké otázky bys položil Mariusu Wangovi? (V The Untamed ztvárnil Jiang Chenga, který byl bratrem Wei Wu Xiana)
Jak to, že ti to tak sluší? Jak se udržuješ? Jak to, že odvádíš tak skvělé výkony? U role strýce každý ví, že má poměrně přísnou osobnost a je náladový. Myslím si, že je obtížné ho ztvárnit. Požádal bych ho, aby mi prozradil tajemství svého skvělého herectví.

Oblíbili jste si tohoto mladého herce?

Zdroj: twitter.com/wanghaoxuanpic & mp.weixin.qq.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    To mi připomíná, že už konečně vychází i anime Mo dao zu shi 3. seona. Podle prvních dvou částí mám ale obavu, že tam z Xu Yanga udělali pro zjednodušení čistého záporáka. Ono celé je to takové kulometné a proti předloze zjednodušené a myslím, že kdo předlohu nezná, tak se v tom ztratí, ale animace je krásná a opět je nádherný i opening a vůbec je zázrak, že něco takového vzniká zrovna v Číně. Ostatně i Untamed se od předlohy dost liší a pár věcí v něm tak bohužel nedává úplně smysl, ale zrovna Xu Yang a Xao Xingchen se tam imho fakt moc povedli.