Vánoce, Vánoce přicházejí, přísun BL a GL tvorby se jen tak nezastaví

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/webstarupdate/

Pojďme si společně období adventu, pečení cukroví a pořizování dárků zpříjemnit příběhy lidí, jež se zamilují do stejného pohlaví a roztočí tak koloběh nečekaných událostí.

Oh! My Assistant – BL

Předlohou je manhwa publikovaná Mr.Blue a Bomtoon, která se postupně dočkala celkem 45 kapitol. My se teď můžeme těšit na její seriálové zpracování. Jsem velmi zvědavá, jak se s tím korejská produkce poprala a hlavně, jaký rating nakonec tento BL kousek bude mít.

Seonho je kreslíř komiksů, který se zaměřuje na webové komiksy pro dospělé. Všechno začalo jako snadný způsob, jak si vydělat peníze, ale způsobilo to nečekané vedlejší účinky. Už přes dva roky nebyl vzrušený. Zcela vyčerpaný si najme asistenta, jenže nečekal, že bude tak roztomilý. Muyeong je velmi talentovaný, takže proč se rozhodl pracovat zrovna s ním? Ukáže se, že je jeho fanouškem číslo jedna.

Jednoho dne Seonho požádá Muyeonga, aby mu zapózoval a pomohl se scénou. Ale když vidí, jakou sexy pózu jeho asistent předvádí, jeho ‘junior’, který na něj přes dva roky kašlal, se nečekaně probere k životu a problémy začínají!

Premiéra: 1. prosince
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Seonho – Song Seung Hyun (bývalý člen FTISLAND)
Muyeong – Ko Chan Bin

609 Bedtime Story – BL

Jednoho dne spí na Mumově posteli cizí muž, playboy a majitel pokoje 609. Při prvním setkání mají vášnivý sex a poté se začnou dít divné věci. Mumovi se vždy zdá o záhadné události a uprostřed noci se budí vyděšený.
Mum se snaží zapomenout na jeho střetnutí s mladíkem tím, že má sex se ženami. To ho však ještě více nutí myslet na jeho může snů. Poté všemu přijde na kloub a teorie obráceného paralelního vesmíru je na světě.

Nakonec se s Dewem setkává ve skutečném světě. Jejich první setkání je sice Dewovým posledním dnem, ale zároveň začátkem toho, že si oba navzájem pomohou změnit budoucnost!

Premiéra: 2. prosince (původně 26. listopadu)
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Mum – Fluke – Fluke Natouch Siripongthon
Dew – Ohm – Ohm Thitiwat Ritprasert

My School President – BL

Školní hudební klub je na pokraji uzavření. Aby mohl dál existovat, bude muset nový šéf, Gun, učinit zoufalý krok. Stane se osobním asistentem předsedy třídy. Má se jednat o klasický příběh, kdy špatný hoch narazí na toho dobrého.

Premiéra: 2. prosince (nepotvrzeno)
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Gun – Fourth – Fourth Nattawat Jirochtikul
Tinn – Gemini – Gemini Norawit Thiticharoenrak

The Warp Effect – BL, GL, BI

Alex je sedmnáctiletý plachý kluk, který je ve skupině svých přátel jediný panic. Jeho několikanásobné pokusy o ztrátu panictví skončily fiaskem. Jednoho dne se probudí a ocitne se v jiném prostředí, kde už není panic, ale odborník na sexuální vztahy a ještě k tomu gynekologem.

Jeho staří přátelé ho však z neznámých důvodů nenávidí. Navíc se na scéně objevuje soubor záhadných fotografií, které mohou napovědět, co za touto těžko uvěřitelnou proměnou stálo.

Premiéra: 12. prosince
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Alex – New – New Thitipoom Techa-apaikhun
Jean – Fah – Fah Yongwaree Anilbol
See-Ew – Sing – Sing Harit Cheewagaroon
Liu – Ciize – Ciize Apichaya Saejung
Nim – Jan – Jan Ployshompoo Supasap
Armie – Fluke – Fluke Pusit Dittapisit
Kat – Gigie – Gigie Chanunphat Kamolkiriluck
Ice – Phuwin – Phuwin Tangsakyuen
Joe – Thor – Thor Thinnaphan Tantui
Jedi – Mark – Mark Pakin Kunaanuwit
Tony – Joong/Chen – Joong Archen Aydin
Molly – Silvy – Silvy Pavida Moriggi
Rose – Best – Best Jira Jaroenthamasuk

The Director Who Buys Me Dinner – BL

Před stovkami let bylo dítě pojmenováno po bohu a prokleto. Po čtyrech reinkarnacích nachází Min Yu Dam lásku v zaměstnanci své firmy, muži! Jako šéf je po všech stránkách naprosto dokonalý, nicméně Dong Baek si o něm myslí, že přišel o rozum. Řekl mu totiž: ‘Musíme randit. Pokud to nezvládneme, zemřeme!’

Premiéra: 15. prosince
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Dong Baek – Park Jeong Woo
Min Yu Dam – Park Young Woon

FOTO: KENAZ

Ameiro Paradox – BL

Změna ve sledovačském týmu přivádí Onoeho, reportéra týdeníku, do kontaktu s jeho vrstevníkem, fotografem Kaburagim. Onoe tajně považuje Kaburagiho za svého rivala. Jeho chaotický způsob práce je v rozporu s Onoeho silným smyslem pro etiku. Vznikají mezi nimi jen konflikty. Při společném pátrání po skandálu však oběma začne na sobě vzájemně záležet.

Premiéra: 16. prosince
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Onoe – Kimura Keito (Fantastics from Exile Tribe)
Kaburagi – Yamanaka Jyutaro (M!LK)

FOTO: MBS

The New Employee – BL

Úspěšná novela, která byla v roce 2020 přepracována do webtoonu, je chválena za to, že realistickým způsobem zachycuje lásku mezi hlavními postavami. Webtoon dokonce získal ocenění během udílení cen Ridi BL Comic Awards. Natočení seriálové podoby si vzal na starost stejný tým, který stojí za Semantic Error.

Seung Hyunovi je něco málo přes dvacet a stále je panic. Konečně se mu podařilo získat stáž svých snů, nicméně hned první den narazí na pohledného, ale chladného Kim Jong Chana. Kdo je to? Jen jeho nový šéf! Otázkou je, jestli se těm dvěma podaří v práci od sebe odtrhnout.

Premiéra: 21. prosince
Produkce: Jižní Korea
Obsazení:
Seung Hyun – Moon Ji Yong
Kim Jong Chan – Kwon Hyuk

Chains of Heart – BL

Když se mladý lesní dělník Din zaplete s gangem nelegálních pašeráků, ovlivní to i jeho přítele Kena, se kterým udržuje vztah už více než sedm let. Oba jsou zahnáni do kouta a zřítí se ze strmého útesu. Po několika měsících se Ken probouzí, ale nevidí Dina po svém boku.

Za několik let se začnou dít divné věci, když se v Kenově blízkosti objeví muž, který se podobá Dinovi. Staré vzpomínky se hlásí o slovo a nedopřávají Kenovi klid. Začíná mít podezření, že Din možná není mrtvý a mohl by být touto záhadnou osobou.

Premiéra: 19. prosince (přesunuto na 18. února 2023)
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Ken – Haii – Haii Sarunsathorn Tanawatcharawa
Din – Kut – Kut Tanawat Sukfuengfoo

Never Let Me Go – BL

Nuengdiao je dědicem prestižní rodiny. Jeho postavení zapříčinilo, že vyrůstal sám bez prostoru pro nedokonalosti. Jednoho dne jeho otec zemře a on je nucen převzít otěže. Mladý rodinný řidič Palm je pověřen, aby ho chránil před nebezpečími, a to ve škole i mimo ni. V Nuengdiaově životě plném nejistoty Palm způsobuje nové zážitky.

Premiéra: 13. prosince
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Nuengdiao – Phuwin – Phuwin Tangsakyuen
Palm – Pond – Pond Naravit Lertratkosum

HIStory5: Love in the Future – BL

Příběh zachycuje kancelářský románek mezi Zhang Shou Hangem, veselým mladíkem, který cestuje 22 let do budoucnosti, a jeho šéfem Wang Bi Weiem.

Premiéra: 28. prosince (nepotvrzeno)
Produkce: Tawian
Obsazení:
Sea Chang
Linus Wang
Anson Chen
Jason Tauh

V této sérii už vyšlo:
Listopad ve znamení Boys Love a Girls Love tvorby a to nejen té asijské

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.