Duben: Několik BL novinek v čele s očekávaným Step By Step

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: DeeHupHouse

Sice nás teď na mnoha místech zastihl nevítaný sníh, ale přísun nových BL seriálů to rozhodně nezastaví. Momentálně to vypadá, že by nás mohl co se týká premiér čekat klidnější měsíc.

Our Dining Table / Bokura no Shokutaku

Jíst ve společnosti druhých je pro Yutaku i přes jeho nesmírný kuchařský talent problém. Vše se změní ve chvíli, kdy potkává Minoru a Taneho, dva bratry, které od sebe dělí několik let. Požádají ho, aby je naučil připravovat svá vynikající jídla. Yutaka si velmi brzo uvědomí, že se na pojídání skvělých jídel ve společnosti bratrů těší.

Premiéra: 6. dubna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Yutaka – Inukai Atsuhiro
Minoru – Hiroki Iijima
Tane – Maeyama Kuuga

Foto: twitter.com/boku_syoku

My Beautiful Man: Eternal

Nadcházející japonský film, který půjde v dubnu do kin, bude pokračováním předchozích dvou řad seriálu.

V první řadě seriálu se tehdy ještě sedmnáctiletý Hira, který je na žebříčku oblíbenosti na samém dně, snažil být ve škole neviditelným. Nechtěl mluvit, protože se styděl a díky tomu pak začínal koktat. Na svět se díval skrze objektiv foťáku, dokud jednoho dne do jeho života nevstoupil Kiyoi Sou a okamžitě ho svou krásou očaroval.

Hira se ocitl v těsném kolečku ‘přátel’ svého boha, všude ho následoval a staral se o každou jeho potřebu. Ten mu naopak rozkazoval, ale choval se k němu jinak než k ostatním. Božský kluk se dokázal zamilovat do nuly s velkýma očima.

V druhé řadě byl už Hira ve čtvrťáku na vysoké a Kiyoi Sou se věnoval své herecké kariéře. Posledních pár let strávili v relativní pohodě. Následně si ale Hira uvědomil, že vlastně neví, co chce v životě pořádně dělat.

Premiéra: 7. dubna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Hira – Hagiwara Riku
Kiyoi Sou – Yagi Yusei (FANTASTICS FROM EXILE TRIBE)

Naked dinner / Zenra Meshi

Ičidžo Futa je přes den ukázkový muž, ale po práci se zbavuje stresu opravdu zajímavým způsobem. Jednoduše svůj volný čas tráví doma nahý. Jednoho dne přijde do jeho domu Miki Mahiro, babiččin přítel, který provozuje obchod s ovocem a zeleninou, a náhodou se stane svědkem toho, jak Ičidžo jí nahý.

Premiéra: 13. dubna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Ičidžo Futa – Goto Yutaro
Miki Mahiro – Kondo Shori

Foto: twitter.com/lalala_meshi

Eternal Yesterday / Eien No Kinou: Complete Edition

Jednat by se mělo o dokonalejší verzi původního seriálu. Slíbeny jsou neodvysílané scény. Koichi je ve třídě veselý a oblíbený. Mitsuru je zase nadaný, ale neumí se kamarádit. Oba středoškoláci jsou k sobě díky svým rozdílném osobnostem silně přitahováni. Jednoho rána Koichiho srazí auto, ale okamžitě vstane a usmívá se na Mitsura stejně jako dříve. Přestože je skutečně ‚živý‘, jeho přátelé na něj začínají zapomínat.

Premiéra: 13. dubna
Produkce: Japonsko
Obsazení:
Koichi – Komiya Rio
Mitsuro – Sora Inoue

My Story

Zatím není zřejmé, zda to bude pokračování nebo remake seriálu My Day, ve kterém si odhodlaný stážista Sky razil cestu v potravinářské společnosti. Čekali ho tam šílené výzvy a získání srdce jeho hříšného šéfa Ace. V My Story se postava jménem Ace nevyskytuje, ale je tu Win. Miko Gallardo si stejně jako v My Day zahraje postavu Skye.

Premiéra: 15. dubna
Produkce: Filipíny
Obsazení:
Sky – Miko Gallardo
Win – Teejay Marquez

Step By Step

Jeng je nelítostný manažer digitálního marketingu, kterým jeho podřízení ve firmě pohrdají. Jako syn majitele s tím ale nemůže nic udělat. Pat studoval v Los Angeles a poté jako nadšený nováček nastoupil do Jengovi společnosti. Ten si ke svému novému podřízenému vytvořil tajnou náklonnost, ale vzhledem ke své pozici k němu musí být striktní a přísný. Dojde to až do bodu, kdy to Pat nevydrží a podá výpověď, což na pracovišti zapříčiní reformu.

Premiéra: 18 dubna
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Jeng – Man – Man Trisanu Soranun
Pat – Ben –Ben Bunyapol Likhitamnuayporn

La Pluie

Seriál bude sledovat příběh muže, který nemá rád cizí lidi a zbytečné rozhovory s nimi. Trpí také senzorineurální ztrátou sluchu, když prší. Osud však rozhodne, že za deště slyší jen jeden hlas.

Premiéra: 29 dubna
Produkce: Thajsko
Obsazení:
Saengtaoi – Title – Title Tanatorn Saenangkanikorn
Phat – Pee – Pee Peerawich Ploynumpol


Zdroj: MyDramalist


V této BL & GL sérii vyšlo:

Listopad 2022
Prosinec 2022
Leden 2023
Únor 2023
Březen 2023

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.