Ong Seong Wu bude jako vysokoškolák prožívat těžké časy, náklonost mu projeví hned dvě dívky stejného jména

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/fantagiogroup

Producenti nového romantického filmu Starlight is Falling konečně oznámili obsazení. Hlavních rolí se ujmou Ong Seong Wu, Esom, Shim Eun Kyung a Yang Dong Geun.

Děj filmu bude sledovat příběh dospívajícího chlapce a dvou dívek stejného jména. Jejich cesty se poprvé zkřížily v roce 1993, kdy nastoupili na vysokou školu. Ve filmu se budou prolínat dvě časové linie, a to rok 1993 a současnost.

Ong Seong Wu se ujme role Choi Kyung Sooa, který pochází ze Sokcho a do Soulu se přesunul za studiem. Možná kvůli trápení, které zažil na střední, má problém otevřít své srdce ostatním. Esom se představí jako sebevědomá a chladná studentka Lee Hyun Jung ‚A‘. Na vysoké je středem pozornosti, všichni ji obdivují a oproti svým vrstevníkům je rozumově vyspělejší. Když se Choi Kyung Soo a Lee Hyun Jung ‚A‘ střetnou v klubu pozorování hvězd, rozvinou se mezi nimi city, které nejsou schopni vyjádřit.

Postavu pracovité a inteligentní Lee Hyun Jung ‚B‘, která byla na vysokou přijata jako nejlepší ze třídy, ztvární Shim Eun Kyung. Kromě jména a oboru má s Lee Hyun Jung ‚A‘ jen velmi málo společného. Nicméně ji to táhne k rezervovanému Choi Kyung Sooovi, který si od ostatních studentů udržuje odstup. Rozhodne se ho tedy přivést do své skupiny přátel.

Yang Dong Geun se ve filmu objeví jako majitel pivovaru, ve kterém Choi Kyung Soo v současnosti pracuje.

Režie filmu se zhostí Choi Kook Hee, který je znám svými filmy Default, Tale of Cinema a Split. Rovněž je režisérem připravovaného filmu Life is Beautiful, v němž se objeví i Ong Seong Wu.

Starlight is Falling se začne natáčet v dubnu.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.