Kim Min Seok a Nam Gyu Ri potvrdili, že budou hrát v novém romantickém seriálu

Film / TV
Foto: soompi.com

Kim Min Seok a Nam Gyu Ri oznámili, že si společně zahrají v seriálu s názvem Bloody Romance!

Bloody Romance bude vyprávět riskantní, ale zároveň sladký romantický příběh o sbližování jihokorejské světové hvězdy, která se přihlásila do armády, se severokorejskou vojačkou.

Kim Min Seok bude hrát světovou hvězdu Lloyda, který má fanynky po celém světě. Přestože je hvězdou světového formátu, která smetla všechny rekordy jihokorejských umělců 21. století, po určitých událostech se zapíše do armády a zažije smršť událostí.

Kim Min Seok v minulosti zaujal svými rolemi v dramatech Lovestruck in the City, Descendants of the Sun, Doctors, Defendant a Because This is My First Life. Poté, co jako zkušený herec zaujal celou řadou různých žánrů, se diváci těší na další změnu.

Herec řekl: „Jsem napůl znepokojený a napůl nadšený, že vylíčím takovou hvězdu. Takovou roli jsem ještě nehrál. Projevte mi, prosím, láskyplný zájem, protože udělám vše proto, abych předvedl herectví, kterému diváci snadno porozumí a vžijí se do něj.“

Nam Gyu Ri přijala roli podporučice Baek Young Ok, která velí zvláštním jednotkám v severokorejské armádě. Vedle svého krásného vzhledu má i cynický šarm a bezchybnou osobnost. Jako Baek Young Ok Nam Gyu Ri předvede propracované akční scény a novou stránku sebe sama jako vycvičená vojačka.

Herečka nedávno hrála v seriálu You Are My Spring od tvN a dříve také uchvátila diváky svým působením v seriálu Kairos a v Drama Stage The Fair.

Seriál Bloody Romance bude produkovat JTBC Studio a premiéru bude mít v první polovině příštího roku.

Těšíte se?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.