Park Jihoon si nemyslí, že vypadá dobře a má rád dorty se šlehačkou

Michaela Pašková
Hudba
twitter.com/park_jihoon_twt

Úspěšný sólista prozradil, s kým si z WANNA ONE užívá hraní online her anebo, co se naučil během sledování videí na YouTube.


Park Jihoon se objevil jako host v rozhlasovém vysílání pořadu Cultwo Show. Hovořil o své lásce k hraní her, cvičení a rodině. „Jsem velkým fanouškem online her a cvičení. Spíše než abych používal cvičební pomůcky, rád cvičím s vlastní váhou. Používám pytle s pískem. Zvládnu asi deset shybů,“ prohlásil.

„Pravidelně hraju online hry. Pokud mám událost, která trvá déle než noc a dva dny, beru si sebou herní notebook. Užívám si hraní s Ha Sungwoonem a Park Woojinem. Nemám silné soutěživé sklony, takže pokud prohraji, přiznám to.“

V průběhu rozhlasového vysílání byl požádán, aby o sobě něco prozradil. Řekl: „Mám rád dorty se šlehačkou. Vyfotím asi dvě nebo tři selfie předtím, než je nahraju na fancafe. Naučil jsem se beatbox sledováním videí na YouTube. Mám bratra, který je o čtyři roky starší. Jsme si velmi blízcí. Téměř nikdy jsme se nepohádali. Bylo mi řečeno, že se osobnostně podobám svému otci a vzhledem mamce.“

Následně se vyjádřil ke svému vzhledu. „Opravdu si nemyslím, že vypadám dobře. Když se podívám do zrcadla, myslím si, že vypadám v pořádku, ale to je vše,“ prozradil.

Koncem října se vrátil na hudební scénu s mini albem Hot & Cold společně s hudebním videem titulní skladby Serious. Z hudebního pořadu The Show si za tuto píseň už odnesl první výhru.

Co si myslíte o jeho vzhledu?


Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.