Hwang Minhyun se v novém seriálu Study Group vrátí do školy. Zahraje si pěkného výtržníka

Eva Lenská
Ostatní
Foto: twitter.com/MINHYUN_PLEDIS

Hwang Minhyun se nyní místo zpěvu soustředí především na herectví. Po Alchemy of Souls a My Lovely Liar ho čeká další role. Tentokrát ale zase z úplně jiného soudku. Vrátí se totiž do školy.

Yoon Ga Min (Minhyun) je studentem nechvalně proslulé střední školy Yusung, která je plná problémových studentů. On sám vypadá jako vzorný student s brýlemi, upraveným oblečením a nevinným vzezřením. Chce být dobrým studentem a vynikat v učení, ale jeho výsledky jsou mizerné. Vždycky je poslední.

To, co mu chybí v oblasti inteligence a vzdělání, dohání silou a bojovými schopnostmi. Přesto by se rád dostal na vysokou školu. Aby si zlepšil známky, založí studijní skupinu. Kdykoli však mají členové jeho studijní skupiny problémy nebo je někdo šikanuje, Yoon Ga Min se za ně rve, aby si studijní skupinu udržel.

Seriál Study Group, který je založený na stejnojmenném webovém komiksu z roku 2019, bude režírovat režisér Lee Jang Hoon. Natáčet se začne v druhé polovině letošního roku a premiéra je plánovaná na příští rok.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.