Nová skupina zformovaná pod taktovkou Ado, Phantom Siita, oficiálně vydala svou debutovou píseň Otomodachi

Petra Kubáňová
Hudba
Foto: x.com/PhantomSiita

Phantom Siita, nová pětičlenná dívčí idolová skupina produkovaná popovou ikonou Ado, debutovala 26. června se svým prvním singlem Otomodachi (Přátelé). Jedná se o první produkční počin známé japonské zpěvačky. Pojďme se společně podívat, jak se jí povedl.

Členky (Mona, Miu, Rinka, Hisui a Moka) byly vybrány z 4 000 potencionálních kandidátek v listopadu minulého roku. Jejich koncept, nazván trefně „retro horor“, se snaží spojit nostalgické japonské prvky s moderním nádechem.

Píseň Otomodachi od Koharu ze skupiny CHARAN-PO-RANTAN se věnuje tématům zamlčené pravdy, zrady a podezření v přátelství. V textu se prolínají moderní japonské výrazy jako „ura-aka“ (tajný účet) a „sukušo“ (snímek obrazovky) s tradičními prvky, které vytvářejí strašidelnou atmosféru připomínající „Kokkuri-san“, japonskou věšteckou hru podobné desce Ouija.

Videoklip, režírovaný Kotarou Nogamim (Grafica.film), se odehrává v přízračném prostředí japonské školy. Jeho mysteriózní atmosféra vás jistě uchvátí – budete se cítit jako v klasickém japonském hororu.

Sama Ado se k debutu vyjádřila. Doufá, že skupina bude děsivá, ale zároveň tak úchvatná, že se jí nikdo nedokáže nabažit. Fanoušky vyzývá k podpoře této netradiční formace.

Na závěr přikládáme zdravice již samotných členek.

Mona: Jmenuji se Mona. Toužím být idolem, který denně pracuje na svém šarmu. Děkuji vám za podporu.

Miu: Já jsem Miu. Doufám, že Phantom Siita se pro vás stane malým důvodem, proč žít pro zítřek.

Rinka: Já jsem Rinka z Phantom Siita. Budu se snažit, aby mě poznalo co nejvíce lidí.

Hisui: Já jsem Hisui. Prosím, mějte Fantom Siita hodně rádi. Děkuji pěkně.

Moka: Já jsem Moka a budu debutovat jako součást Phantom Siita. Všem ukážu novou idol image, která tu ještě nebyla. Prosím, těšte se na ni.

Zdroj: www.tokyohive.com, electricbloomwebzine.com, Phantom Siita Youtube

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.