Ha Sungwoon o členech WANNA ONE: Chybí mi strašně moc

Michaela Pašková
Hudba
foto: twitter.com/WannaOne_twt

Jak Ha Sungwoon získává v hudbě inspiraci? Kdy měl největší krizi? Proč si koupil lístky na vlastní fanmeeting? Co řekl o členech WANNA ONE?

Dne 2. listopadu společnost Star Crew Entertainment vydala oficiální prohlášení, prostřednictvím kterého oznámila, že smlouva s Ha Sungwoonem vypršela. „Nejprve bychom rádi vyjádřili vděčnost fanouškům, kteří vždy povzbuzovali, podporovali a milovali Ha Sungwoona. Tímto vám oznamujeme, že exkluzivní smlouva s Ha Sungwoonem, který s námi byl sedm let od svého debutu v roce 2014, skončila 31. října 2021.“

Přestože smlouva se společností skončila, tak pod ní ještě v listopadu vydá nové album.

Umělec, který v minulosti propagoval jako člen skupin WANNA ONE a HOTSHOT, poskytl rozhovor pro magazín @star1.

Kde čerpáš inspirace, když nahráváš píseň?
Mnoho je z mé představivosti. Něco si představím a obvykle získám inspiraci z mé vlastni představy. Někdy jsem inspirován filmem.

Jaký je směr hudby, kterým se chceš vydat?
Příjemná hudba. Je skvělé dát někomu náboj, ale líbí se mi příjemná hudba, která se vás dotýká a vaše srdce z ní pláče.

V procesu naplňování snů musely být těžké okamžiky. Kdy jsi měl největší krizi?
Myslím si, že to bylo těžké, když jsem si uvědomil, že debut neznamená vše. Prošel jsem hodně konkurzů. V té době jsem si myslel, že být trainee znamená, že uspěji. Pokud bych to věděl dříve, myslím si, že by se vše dalo udělat systematičtěji.

Byl jsi neoddělitelnou součástí WANNA ONE. Jsou to dva roky, co skupina ukončila aktivity. Chybí ti členové?
Když čekám v zákulisí, chybí mi strašně moc, protože se nemám s kým smát. Také na ně myslím, když natáčím variety pořad. Členové byli sexy, roztomilí a zábavní. Nyní musím být vším, takže na ně myslím hodně.

Koupil sis lístky na svůj vlastní fanmeeting. Je nějaký důvod, proč jsi to udělal?
Chtěl jsem zarezervovat lístky na svůj fanmeeting s použitím svých vlastních peněz. Ve skutečnosti bylo hodně lidí, kteří mi řekli, abych zrušil své lístky, ale já chtěl dát malý dárek fanouškům.

Říkáš, že tvou tajnou zbraní je tvá tvář. Kterou část z ní máš nejraději?
Mé rty. Upřímně nejprve jsem je neměl rád, ale jak jsem propagoval, fanoušci mi neustáli říkali, že jsou krásné. Takže jsem získal sebejistotu a pomyslel si, že jsou opravdu krásné. Vím, že mé rty jsou velké, protože můj otec a babička je takové také mají.


Zdroj: aminoapps.com/c/wannaone-101 & allkpop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.