Kolik toho dokáže Sunwoo z THE BOYZ vypít a cítil se někdy jako staromódní stařík?

Michaela Pašková
Hudba
Foto: ELLE Korea

Jeden z nejmladších členů populární skupiny THE BOYZ zapózoval pro květnové vydání magazínu ELLE Korea. Vzhledem k tomu, že v současné době vystupuje ve variety pořadu Bbam Bbam Social Club, kde se vše točí okolo alkoholu, rozpovídal se mimo jiné o tom, kolik toho dokáže vypít.

Od svého debutu jsi se zúčastnil několika survival programů. Jsi soutěživý?
Nejvíc cítím nával soutěživosti ve chvíli, kdy nemám zájem o soutěž s nejasným účelem. Například nejsem soutěživý, když hraju sporty jako basket nebo fotbal. Prostě jen rád hraji hry. Ale na druhou stranu, když se musím předvést nebo něco dokázat, moje soutěživost sílí. Doslova mě spaluje při hudbě, což je má hlavní náplň práce. Myslím, že dělat hudbu, jakou chci, je otázka života a smrti. Nemůžu se zbavit myšlenky, že když je to moje, neměl bych prohrát.

Co je tvou nejsilnější zbraní?
Myslím, že je to má schopnost vystihnout to důležité. Při této práci pociťuji, že je opravdu potřebné, abych znal dobře pointu. Ačkoliv neznám všechno perfektně, musím vystihnout bod, na který fanoušci aktivně reagují a užívají si ho. Lidem se líbí a baví je, když jde o tanec, rap nebo zpěv. Myslím, že v tom je moje síla. I když to chtělo čas, aby se tato síla stala mou.

Při pohledu na komentáře u Bbam Bbam Social Club se hodně z nich věnuje tvé výdrži. Zlepšila se během natáčení?
Mám rád koktejly. Chutnají dobře a nejsou tak silné, abych se z nich opil, ani když jich při konverzování vypiju čtyři nebo pět. Když rychle piju pivo, hned se opiju, ale když ho piju pomalu, je to v pohodě. Rychle odbourávám alkohol. Rychle se opiju a rychle vystřízlivím, takže přesně nevím, jakou mám pijáckou výdrž.

Tvůj oblíbený koktejl?
S příchutí ananasu. Nesnáším hořkou chuť alkoholu, takže piju jen koktejly, které chutnají jako sladké nápoje.

Narodil ses v roce 2000 a v THE BOYZ a Bbam Bbam Social Club patříš mezi nejmladší. Mezitím jsi ale v rozhovoru Eunchae´s Star Diary k Music Bank předvedl svou senioritu. Jsi na svou seniorskou roli zvyklý?
Jsem ještě mladý a nemyslím si, že jsem v seniorské pozici, ale na druhu stranu mám asi příliš staromódního temperamentu. Chci nováčkům říci jen jednu věc. Není to proto, že bych se povyšoval, ale to, co cítí, jsem zažil. Chci jim říci o věcech, ze kterých jsem byl zklamaný, protože jsem je při debutu nezvládal, a o mých hrozných zkušenostech.

Zažil si okamžik, u kterého jsi měl pocit, že jsi staromódní stařík?
Jednoho dne trainees z mé společnosti cvičili až do rána. Připomněli mi mou minulost, takže jsem šel do jejich zkušebny a pomáhal jim s choreografií. V jejich zkušebně neměli sprchu, takže jsem je vzal do trénovacích prostor mé skupiny a řekl jim, ať se osprchují. Přinesl jsem jim ručníky a kartáčky na zuby a naskládal je tam. Chtěl jsem se o ně postarat, jako by to byly kočky, které jsem si vzal z ulice.

Jaká byla jejich reakce?
Muselo jim připadat, že mě obtěžují, protože jsem byl právě uprostřed mých propagací. Byli velmi vděční. K lidem, kteří jsou mladší než já, přistupuji pohodlně. Po tom mezi námi vzniklo pouto, kdy se ve výtahu s radostí pohodlně pozdravíme.


Zdroj: ELLE Korea

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.