Skupina NU’EST se po vydání alba na rozloučenou rozpadne

Barbora Kučerová
Hudba
Foto: pledis.co.kr

JR, Aron a Ren se rozhodli neobnovit smlouvu se společností Pledis Entertainment. Skupina vydá své poslední album v březnu.

Dne 28. února vydala Pledis Entertainment toto oznámení na Weverse aplikaci:

„Zdraví vás Pledis Entertainment.

Rádi bychom vyjádřili naši ohromnou vděčnost vůči fanouškům, kteří skupině NU’EST v posledních deseti letech prokazují bezmeznou a neochvějnou podporu.

Výhradní smlouva s NU’EST končí 14. března. Naše společnost a členové skupiny NU’EST si prošli pečlivými úvahami a diskusemi o budoucnosti jednotlivých členů a o tom, jaká by byla pro všechny nejlepší cesta a jak mohou nejlépe prezentovat své autentické já.

JR, Aron a Ren se rozhodli opustit Pledis a začít nanovo. Baekho a Minhyun obnoví své smlouvy. Respektujeme a podporujeme jejich rozhodnutí, ke kterým jsme spolu došli po důkladném zvážení a diskuzích.

NU’EST je skupinou, která pro nás zaujímá důležité místo jako první chlapecká skupina Pledis Entertainment. Skupinu si od svého debutu mnozí oblíbili pro jejich stylovou hudbu, vystupování a způsob, jakým píší svůj příběh. Rádi bychom vyjádřili naši upřímnou vděčnost JRovi, Aronovi, Baekhovi, Minhyunovi a Renovi, kteří do našich společných deseti let vždy dávali to nejlepší, co mohli.

NU’EST zakončí své oficiální aktivity jako NU’EST z Pledis Entertainment jejich posledním albem, které vyjde v březnu. Pledis Entertainment přeje členům jen to nejlepší do nového startu a bude i nadále sledovat jejich zářivou budoucnost, která na ně nepochybně čeká.

Znovu bychom rádi vyjádřili, jak jsme vděční, že L.O.Λ.E zůstali po boku NU’EST. Žádáme vás, abyste členům věnovali svou lásku a podporu i teď, kdy se rozhodli pustit se do nové kapitoly své kariéry.

Děkujeme.“

NU’EST debutovali 15. března 2012 s písní Face, která vrhala světlo na v Jižní Koreji palčivé téma šikany. Informace o posledním albu a podrobnější informace o budoucnosti skupiny vám brzy přineseme.

Zdroj: allkpop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.