Henry Lau promluvil o svých plánech na další album a dodal, že v oblasti umění neexistují hranice

Hudba
Foto: Singles Korea

Magazín Singles Korea zveřejnil fotografie z focení geniálního zpěváka a skladatele Henryho. Doprovodný rozhovor s umělcem si můžete přečíst níže.

Když po focení došlo k rozhovoru, Henry se rozpovídal o hudbě, umění a plánech na své další album.

Kromě toho, že se loni v listopadu podílel na psaní a skládání všech písní na albu Journey, překvapil veřejnost vydáním písně Harmony of Leaves pro drama Jirisan. Píseň spojuje zvuky houslí, klavíru a violoncella do smíšené harmonie zvuků. Henry diskutoval o tom, že hudba je něco, čemu dobře rozumí, a jeho cílem je ukázat lidem různé zvuky a části hudby.

„Protože rozumím různým instrumentálním zvukům, při práci na hudbě zvažuji mnoho různých možností. Chci, aby lidé slyšeli různé hudební zvuky, když jsem na pódiu,“ řekl.

V loňském roce Henry debutoval s obrazy v rámci výstavy na stART Art Fair v londýnské Saatchi Gallery. Když byl dotázán na své zkušenosti, hovořil o svém cíli jako umělec.

„Prostřednictvím této výstavy, i když to nebyla hudba nebo vysílání, jsem cítil, že umění může překročit hranice a stát se oknem komunikace s mými fanoušky,“ vysvětlil. V budoucnu chce pokračovat v práci v různých oblastech a říká: „Hledám více způsobů, jak komunikovat a spojit se s různými lidmi.“

Od vydání prvního sólového alba v roce 2013 Henry ve své hudbě vyjadřuje sebe a svůj životní příběh. Když mluvil o svém dalším albu, řekl, že na něm pomalu pracuje.

Foto: Singles Korea

„Vždycky si dávám cíle ohledně toho, kam bych se měl se svou hudbou ubírat a jaký druh hudby bych měl dělat. Ale poté, co si stanovím cíl a běžím k němu, dostávám se do stresu. Takže v posledních dnech je mým cílem nemít cíl.“

Když dále diskutoval o svém albu, prozradil: „Pro toto album chci udělat to, co mi říká mé srdce, aniž bych přemýšlel o čemkoli jiném. Nechci se k ničemu vázat. Myslím, že neexistuje žádný správný způsob, jak vyjádřit umění, a neexistují pro něj žádné hranice.“

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.