Dvě nové skupiny, příběhy s BTS, TXT a ENHYPEN? V HYBE je vše možné!

Michaela Pašková
Hudba
Foto: hybecorp.com

Fanoušci z celého světa každoročně čekají na to, až společnost HYBE odhalí své budoucí plány. Jako obvykle nepůjde o nic malého!

Společnost HYBE vysílala dne 4. listopadu prostřednictvím svého kanálu na YouTube konferenci nazvanou 2021 HYBE Corporate Briefing with the Community. V průběhu ní se podělila o současnost a budoucnost obchodního modelu, který je sjednocen pod tématem Boundless. HYBE jej definuje jako expanzi bez hranic ve čtyřech oblastech: země a region, průmysl a obchod, současnost a budoucnost zážitků fanoušků a poslední slušné portfólio umělců.

V dubnu se HYBE spojilo s mediální společností Ithaca Holdings. Bang Si Hyuk a Scooter Braun během konference vystoupili, aby vysvětlili budoucí plány, jakož i jednotu mezi všemi jejich pobočkami v různých zemích a regionech.

Jedním z probíraných témat bylo zahájení aktivit nových skupin ve Spojených státech a v Japonsku. V těchto dvou zemích plánuje HYBE uskutečnit globální debutové projekty.

Spojením sil s Geffen Records pod Universal Music Group (UMG) poprvé HYBE America odhalila plány na založení dívčí skupiny. Ve Spojených státech bude zaveden tréninkový systém, který zmobilizuje všechny dovednosti HYBE a UMG. Přihlášky na globální konkurz mohou děvčata podat do 28. listopadu. Cílem tohoto globálního debutového projektu je objevit nejlepší světové umělkyně.

HYBE Japan představilo svůj globální debutový projekt chlapecké skupiny. Zatím víme, že členy budou čtyři účastníci I-LAND, a to K, Nicholas, EJ a Taki. Ostatní členové skupiny budou vybráni prostřednictvím konkurzního programu &Audition, který bude v příštím roce vysílán na YouTube. Z členů chlapecké skupiny vyrostou světoví umělci s vlastním tréninkovým systémem, hudební produkcí, managementem a marketingem.

Kromě debutu dívčí a chlapecké skupiny, HYBE představilo plány na zahájení podnikání prostřednictvím vlastních příběhů, které budou novou formou duševního vlastnictví (IP) vlastněného společností. Plánují různými způsoby představit obsah vycházející z originálních příběhů, které jsou plánovány a vytvořeny společností HYBE. Hlavní myšlenkou tohoto projektu je rozšířit obsah založený na umělcích tak, aby zahrnoval nejen hudbu, ale i příběhy, které lze flexibilně aplikovat na různé typy mediálních formátů.

Hlavními hrdiny webtoonů, webových novel a animací budou samozřejmě HYBE umělci. Příští rok mohou fanoušci očekávat hned čtyři originální příběhy, které budou vydány jako webtoony a webové novely. Se skupinou BTS to bude 7Fates: CHAKHO, s TXT poté THE STAR SEEKERS, DARK MOON s nováčky ENHYPEN a poslední nese název Crimson Heart. První tři budou ve spolupráci s Naver Webtoon představeny už v lednu.

7Fates: CHAKHO je fantasy příběh inspirovaný důstojníky dynastie Joseon, kteří loví tygry a říká se jim chakhogapsa. Děj se odehrává v blízké budoucnosti a pojednává o sedmi chlapcích, kteří jsou svázáni osudem, společně překonávají útrapy a rostou.

THE STAR SEEKERS je fantasy příběhem o K-Pop idolech, kteří žijí ve světě, kde vedle sebe působí magie a realita. Společně bojují proti tajemství obklopující zkázu světa. Fantastické prvky jako imaginární zvířata a ukázky magie se budou mísit z příběhy ze světa zábavy.

DARK MOON je středoškolským romantickým příběhem o upířích chlapcích, kteří potkávají dívku s tajemstvím. Mladé životy a přátelství upířích chlapců, stejně jako tajemství, které se skrývá za tím, co je vidět, se odchýlí od obvyklého romantického žánru z prostřední středních škol a poskytne tak čtenářům neotřelou zábavu. Tento příběh bude rozdělen do několika částí, kdy se první jmenuje DARK MOON: The Blood Altar.

7Fates: CHAKHO bude dostupné na Naver Webtoon od 15. ledna, THE STAR SEEKERS od 17. ledna a DARK MOON od 16. ledna.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.