Ra Mi Ran, Lee Do Hyun a Ahn Eun Jin si společně zahrají v seriálu Bad Mother

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi

Nový seriál stanice JTBC vypráví o špatné mámě a jejím synovi. Rozhodně to však nebude nuda. Vrátíme se do dětství a vydáme se i na prasečí farmu. V seriálu uvidíme Ra Mi Ran, Lee Do Hyun a Ahn Eun Jin.

Dojemný seriál prokládaný lehkými komickými scénami bude režírovat Sim Na Yeon (Beyond Evil). Scénář si vezme na starost Bae Se Young (Life is Beautiful).

Ra Mi Ran ztvární houževnatou matku Young Soon, která dělá vše pro to, aby ochránila své dítě. Zcela sama řídí prasečí farmu a zároveň vychovává syna, přičemž se mění ve špatnou mámu, aby ho uchránila před veškerou bolestí, kterou musela projít.

Lee Do Hyun si zahraje Kang Hoa, bezcitného státního zástupce, který se kvůli jedné události náhle stane opět jakoby dítětem. Nechtěl vést život, jaký vedla jeho matka a tak utekl, aby se jako prokurátor hnal za úspěchem. Bez výčitek svědomí se otočil ke své matce zády. Poté, co se znovu stane dítětem, však dostane další šanci žít nový život s Young Soon a najít štěstí, které mu předtím chybělo.

Ahn Eun Jin se promění v Kang Hoovu dlouholetou kamarádku a jedinou oporu jménem Mi Joo. Mi Joo má velké srdce a nesnese nespravedlnost, a když jde o lásku a čest, dává do toho všechno. Finančně se dostává do problémů, tak se vrací do rodného města, aby se znovu setkala s Kang Hoem, který je nyní jako dítě. S tímto setkáním přicházejí samozřejmě i velké změny.

Seriál bude mít premiéru v první polovině letošního roku.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.