Jak se Hwang Minhyun připravoval na natáčení pokračování Alchemy of Souls?

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: tvN

Zní to neuvěřitelné, ale éra Alchemy of Souls je v podstatě za námi. Na Netflixu se sice druhá řada objeví až za pár dní, ale v Koreji byl seriál už odvysílán. Je ve hře třetí řada, nicméně však zatím nebylo nic potvrzeno.

Jaký pocit je uzavřít Alchemy of Souls?

Byl jsem šťastný a poctěn, že jsem mohl být součástí Alchemy of Souls. Díky tomuto projektu jsem se toho hodně naučil. Nikdy nezapomenu na emoce, které jsem cítil, a lidi, jež jsem potkal při ztvárňování Seo Yula.

Druhá část se odehrává tři roky po té první. Jak jsi prostřednictvím své postavy vykreslil plynutí času?

Na konci první části dostal Seo Yul do těla krevního červa. Tři roky žil s pocitem viny poté, co nedokázal ochránit lidi, na kterých mu záleží. S ohledem na tyto skutečnosti jsem se snažil ztvárnit vnější i vnitřní změny, kterými prošel.

Jak jsi se připravoval na roli v druhé části?

Říkal jsem si, že to, jak vypadám v druhé části by se mělo mírně lišit od té první. Takže jsem podstoupil přísnou dietu a nacvičoval spoustu kaskadérských kousků.

Nějaké nezapomenutelné epizody?

Je tam scéna, kdy Seo Yul zjistí, že Jin Bu Yeon je Nak Soo. Pamatuji si, že jsem byl při natáčení té scény velmi smutný. Píseň Tree (Just Watching You 2), kterou zpívám, během té scény hrála. Přesně jsem si uvědomoval, jak se Seo Yul v tu chvíli cítil, protože text odrážel jeho pocity.

Jak se změnily Seo Yulovy pocity vůči Nak Soo v druhé části?

V první části se Seo Yul dozvěděl, že duše Nak Soo posedla Mudeok. Ze svých přesvědčení a emocí byl však zmatený. Nakonec nedokázal Nak Soo ochránit. Takže když ji po návratu do Daehoseong po třech letech poznal, následoval své srdce a přál ji do budoucna štěstí.

Seo Yul přeje štěstí Nak Soo a Jang Ukovi poté, co si uvědomí, že její duše brzy z těla Jin Bu Yeon zmizí. Jaké rozhodnutí bys učinil, kdybys byl na místě Seo Yula?

Myslím, že bych udělal totéž. Učinil bych svou milovanou šťastnou.

Jak budeš vzpomínat na Alchemy of Souls?

Natáčet tento projekt byla taková radost. Práce s producentem, scénáristou, štábem a hereckým obsazením mi umožnila vyrůst jako herec a osobnost. Díky tomuto projektu jsem potkal dobré lidi a dlouho mi zůstane v paměti.

Pokud vám bude herec na obrazovkách chybět, nemusíte zoufat. Po boku Kim So Hyun ztvární hlavní roli v připravovaném seriálu Useless Lies.

Zdroj: zapzee.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.