Gongchan z B1A4 a Nam Kyu Hee si zahrají ve webovém seriálu o vaření

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Máte rádi seriály o vaření? Pokud ano, určitě vás potěší připravovaný webový seriál s pracovním názvem Mokkoji Kitchen od WHYNOT Media. Podívejme se o čem bude pojednávat.

Webové drama s názvem Mokkoji Kitchen bude vytvořeno v rámci projektu Hallyu Living Culture Hanmadang Mokkoji Korea 2021 pořádaného ministerstvem kultury, sportu a cestovního ruchu a Korejskou nadací pro mezinárodní výměnu kultury a bude použito k šíření korejské kultury po celém světě.

Můžeme se těšit na sladký a slaný seriál o lásce, který se točí kolem šéfkuchaře Moo Younga, jenž provozuje korejskou restauraci, a vysokoškolačky Ro In, která zná všechny skvělé restaurace v okolí. Osud je nakonec svede dohromady, aby se spolu dělili o jídlo a naplnili i svá srdce.

Gongchan ze skupiny B1A4 ztvární šéfkuchaře Moo Younga, který je vážný, pilný a zodpovědný, pokud jde o vaření a jídlo, ale v každodenním životě je to jen neohrabaný a netaktní muž, který nemá zájem o randění.

Nam Kyu Hee bude hrát vysokoškolačku Ro In, která je také nazývána ‚gurmánskou navigátorkou‘ díky svému koníčku vyhledávat ty nejlepší restaurace a navštěvovat je.

Seriál se začne vysílat 6. září na Mokkoji Korea’s YouTube kanálu.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.