Lee Jong Suk si zahraje neúspěšného a užvaněného právníka. Za manželku bude mít Yoonu z Girls’ Generation

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Fanoušci byli dlouho zvědaví, jaký seriál si populární herec Lee Jong Suk vybere po návratu z armády. Nyní to již víme a zároveň se můžeme těšit také na Yoonu ze slavné kpopové skupiny Girls’ Generation.

Lee Jong Suk si nakonec vybral seriál s pracovním názvem Big Mouse. Vysílat ho bude stanice tvN a režírovat jej bude režisér Oh Choong Hwan, který má na svědomí úspěšné seriály jako Hotel Del Luna a My Love From The Star.

Na jaký žánr a příběh se můžeme těšit? Čeká nás drsné noir drama o neúspěšném právníkovi, jenž se dostane k případu vraždy, který ho přes noc promění v geniálního podvodníka známého jako ‚Big Mouse‘ neboli ‚Žvanil‘. Aby přežil a ochránil svou rodinu, musí odhalit obrovské spiknutí mezi privilegovanými vyššími vrstvami.

Lee Jong Suk bude hrát Park Chang Hoa, nepříliš schopného právníka s desetiprocentní úspěšností. Je to typ člověka, který jen mluví a nic nedělá, takže ho jeho známí nazývají ‚Big Mouth‘. Jednoho dne si ho však spletou s geniálním podvodníkem známým pod přezdívkou ‚Big Mouse‘ a jeho život se ocitne v nebezpečí.

Jeho krásnou, moudrou a odvážnou manželku jménem Go Mi Ho ztvární Yoona. Tato silná žena pracuje jako zdravotní sestra a jen díky její podpoře se Chang Ho stal právníkem. Když se dozví, že si ho spletli s podvodníkem, rozhodne se, že sama očistí jeho jméno.

Seriál bude mít premiéru příští rok. Myslím, že se máme na co těšit.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.