Může první láska po letech zase ožít? V japonském seriálu First Love si zahraje představitel populárního samuraje Kenshina

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Na první lásku se obvykle nezapomíná. To vědí i tvůrci filmů a seriálů, proto romantickým duším předkládají neustále nová díla, která se první lásky týkají, nebo se k ní vrací. K takovým dílům patří i nový japonský seriál od Netflixu First Love.

First Love je japonský romantický seriál z produkce Netflixu, který režírovala talentovaná režisérka a scenáristka Kanchiku Yuri. Příběh seriálu je inspirován tvorbou populární japonské zpěvačky Utady Hikaru, která pro seriál složila a napsala písně. Zásadní jsou zejména její skladby First Love z roku 1999 a Hatsukoi z roku 2018.

Noguchi Yae (Mitsushima Hikari) a Namiki Harumichi (Satoh Takeru) se poznali koncem 90. let a zamilovali se do sebe. Jejich láska však nevydržela. Yae, která snila, že se stane letuškou, se vydala na vysokou školu do Tokia a Harumichi nastoupil ke vzdušným silám sebeobrany jako student letectva.

Foto: Netflix

Osud však mívá různé plány. Po dlouhých 20 letech je všechno jinak. Yae pracuje jako taxikářka a Harumichi stal zaměstnancem bezpečnostní agentury. Najednou oba žijí ve stejném městě a zmíněný osud je svede dohromady. Ožije jejich dávno ztracená láska a bude jim svět zase ležet u nohou?

Desetidílný seriál jistě potěší všechny milovníky romantiky a velkým lákadlem je samozřejmě hlavně Satoh Takeru, jenž si získal srdce diváků především jako neohrožený samuraj Kenshin.

Seriál bude dostupný na Netflixu od 24. listopadu.

Zdroj: asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.