Jay Park jako MC nové talk show aneb jeho styl moderování producenta KBS děsil

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: VOGUE

Drzá a svěží – tak chce televizní stanice KBS přetvořit třicetiletý odkaz svých hudebních talk show, jejichž první nová verze The Seasons se začne vysílat příští měsíc.

The Seasons bude jednoletých projektem o čtyř sezonách, kdy každou z nich bude uvádět jiný hvězdný hostitel. Jay Park se ujme uvádění první sezóny, která ponese název The Seasons Jay Park’s Drive. Je to tak poprvé, co bude za svou letitou kariéru hostovat hudební pořad místní vysílací stanice.

„Pečlivě si promýšlím všechno, co dělám pod svým jménem. Je pro mě ctí pokračovat v třicetileté tradici,“ uvedl Jay Park na tiskové konferenci pořádané na počest uvedení The Seasons a poté pokračoval: „Snažil jsem se do talk show volně zapojit tím, že jsem našim hostům kladl improvizované otázky, takže jsem si natáčení první epizody opravdu užil. Myslím si, že tento pořad bude pro mnohé diváky cenným přínosem, protože ve skutečnosti nemají moc šancí vidět programy, kde by umělci v pohodovém prostředí mohli mluvit o svých písních. V těchto dnech převažují soutěžní a survival hudební pořady.“

FOTO: Yonhap

„Nejprve jsme si mysleli, že jsme odsouzeni k zániku, protože jsme věnovali spoustu času psaní scénáře první epizody, ale Jay Park nejel podle něj. V té době jsem se toho děsil, ale později jsme byli vděční, že právě on moderuje tuto talk show, protože udělal přesně to, co jsme chtěli – porušil normy. Ukázal trochu novější a pro dnešní dobu vhodnější styl moderování,“ prohlásil producent Lee Chang Suh.

Talk show se zaměří na ukazování hudby z různých scén bez předsudků a zároveň představí nováčky.

„Chci IU a NewJeans jako hosty naší show, protože jsou to vynikající hudebnice, které nabízející hudbu, jež si mohou užít lidé všech věkových kategorií. Z hip-hopové scény mám jednoho člověka, kterého bych vážně rád představil. Je jím DUT2, R&B zpěvák narozený v roce 2001. Jeho hudba je sofistikovaná a dělá opravdové R&B. Chci, aby ho lidé poznali,“ doplnil Jay Park.

Dle KBS moderátoři vynaloží úsilí, aby vedli pro diváky přínosné rozhovory. Očekává se, že s Jay Parkem bude talk show vyzdvihovat především hudebníky z oblasti K-popu a hip-hopu.

„Pro následující sezony máme obsazené další dva moderátory. Zbývá nám poslední sezóna, pro kterou budeme moderátora hledat. V současné době usilovně pracujeme na obsazení této poslední osoby, kterou bychom tam opravdu rádi měli,“ prozradil producent Park Seok Hyoung a dodal: „Je to tajemství.“

The Seasons Jay Park’s Drive se bude počínaje 5. únorem vysílat každou neděli.

Zdroj: koreaherald & m.k-odyssey

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.