Yoo Yeon Seok a Moon Ga Young si zahrají v romantickém seriálu Understanding of Love

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi

Milovníci romantických seriálů se mohou těšit na další. Stanice JTBC připravuje drama s názvem Understanding of Love, které zaujme nejen obsazením, ale i zajímavým prostředím. Odehrává se totiž v bance.

Romantické drama, které bude režírovat Jo Young Min (Do You Like Brahms?) bude pojednávat o čtyřech jedincích s odlišnými zájmy, kteří se setkají v pobočce banky KCU v Yeongpo a pochopí skutečný význam lásky.

Yoo Yeon Seok ztvární Ha Sang Sooa, muže, který ze všeho nejvíc touží po normálním životním stylu. Věří, že stabilní a bezproblémový život je klíčem ke štěstí, ale jeho život se zcela otřese v základech, když do něj vstoupí láska.

Moon Ga Young bude hrát mladou ženu jménem Ahn Soo Young, která vede poměrně rušný způsob života a navíc vyrůstala v těžkých podmínkách. Věří, že láska může během okamžiku skončit, ale pak zjistí, že se zamilovala do muže, který se náhle objevil v jejím životě.

V seriálu si také zahrají herečka Geum Sae Rok a sympatický herec Jung Ga Ram. Geum Sae Rok ztvární ženu, která pochází z bohaté rodiny. Je sebevědomá a o svých pocitech mluví zcela otevřeně. Jenže vstoupí do vztahu, který se nevyvíjí podle jejích představ.

Jung Ga Ram bude hrát Jung Jong Hyuna, jenže se připravuje na zkoušku, aby se mohl stát policistou. Nemá to v životě lehké a vždy se snaží udělat maximum. Pro osobu, kterou miluje, chce být tím nejlepším.

Seriál bude mít premiéru koncem tohoto roku.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.