Proč se Kim Hee Sun rozhodla ujmout role ženy, která se v seriálu Remarriage & Desires žene za pomstou?

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: Netflix

Netflix v červnu svým uživatelům nabídl osmidílný seriál Remarriage & Desires, ve kterém hlavní role ztvárnili Kim Hee Sun, Lee Hyun Wook, Jung Eugene, Park Hoon a Cha Ji Yeon.

O čem seriál zaměřený na pomstu pojednává? Seo Hye Seung (Kim Hee Sung), je obyčejná žena a matka, která přijde o všechno kvůli náhlé smrti svého manžela, který měl mimomanželský poměr a požádal ji o rozvod. Snaží se se svou dcerou znovu vybudovat nový život, ale když se dozví, že se Jin Yoo Hee (Jung Eugene), která dohnala jejího manžela k smrti a zničila život jí i její dceři, zaregistrovala do seznamky Rex, aby se dostala mezi boháče, začne usilovat o pomstu.

Kim Hee Sun o tomto seriálu poskytla rozhovor a my se teď na něj společně podíváme.

Vybavuje se vám nějaká reakce?

Přátelé mi říkali: ‚Chtěl jsem se podívat jen na první díl, ale nakonec jsem viděl všech osm.‘ Měla jsem také narozeniny, tak mi fanoušci poslali do společnosti obrovský balon. Nyní se mi počet sledujících na Instagramu zvyšuje každý den o deset tisíc. Nejsem posedlá čísly sledujících, ale jsem vděčná a šťastná.

Existuje nějaký důvod, proč jste se rozhodla hrát právě v tomto seriálu?

Vybrala jsem si ho kvůli jeho neokoukanému prostředí, seznamce. Zabývá se rovněž lidskými touhami. Věřím, že všechny lidské touhy jsou stejné bez ohledu na zemi nebo národnost. Zatím jsem hrála hodně pasivních postav, ale líbilo se mi jak se tahle ujímá vedení a jde si za svou pomstou.

Seo Hye Seung usiluje o pomstu poté, co ji její manžel podvedl.

Samozřejmě, že bude manžela nenávidět za to, co ji provedl. Ale poté, co viděla, kdo Jin Yoo Hee ve skutečnosti je, je jí manžela líto. Jakmile zjistila její opravdovou povahu, považuje svého manžela za další oběť a přísahá mu pomstu.

Kdybyste to byla vy, jak byste se pomstila?

Je tam scéna, kdy se hrdinka po nějaké době střetává s Jin Yoo Hee v Rexu. Ale ona se rozčílí nad rozbitou váhou a Jin Yoo Hee mine. Ale kdybych to byla já, chytla bych ji pod krkem a tím rozbitým kouskem probodla.

Je tam nějaká scéna, která vysvětluje charakter Seo Hye Seung?

Když se setká s Jin Yoo Hee, z vyprávění vyplyne ‚Ten, kdo nemá co ztratit, je nejděsivější.‘ A také říká: ‚Tvůj život je v mých rukou.‘ To, jak jí uštědří velkou ránu pravdou, jsou klíčové body.

Co si myslíte o Seo Hye Seung a Lee Hyung Jooovi?

Ti dva se postupem času poznávají. Je tam scéna, kdy se Hyung Joo dívá na Jun Hoa a Hye Seung na jachtě. Myslím, že v ní viděl něco, co by od své ženy opravdu chtěl, někoho, kdo miluje jeho syna, ne manželku jako trofej. Myslím, by to mohlo být příliš nudné, kdyby tam bylo více děje.

Co vás vede k tomu, abyste přijímala výzvy v podobě seriálů s neznámým prostředím, jako Alice nebo Tomorrow?

Vzhledem k tomu, že hraji už přes 30 let, nechci se objevovat neustále ve stejných projektech. Chci se postavit novým výzvám. Chtěla jsem zkusit akční scény a když jsou to zkoušela v Tomorrow, byla to zábava. Líbila se mi Hye Seung, která rozdává rány poté, co si počká na správný okamžik. Umím hrát role, které mi přijdou zajímavé.

Na jakém projektu budete pracovat příště?

Je toho tolik, co chci vyzkoušet. Pokud jde o můj další projekt, budu natáčet romantickou komedii s Yoo Hae Jinem. Prosím, projevte mi pak také svou lásku.

Zdroj: zapzee.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.