Věkový rozdíl? Angela Baby a Lai Guanlin vám ukáží, že to v lásce není žádnou překážkou!

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: iQIYI Pictures, GH Entertainment Media

Vypadá to, že čínští diváci si v poslední době oblíbili seriály, ve kterých je žena oproti svému mužskému protějšku starší.

Před pár dny měla na platformě iQIYI premiéru první epizoda romantického seriálu Love The Way You Are. Hlavních rolí se ujali Angela Baby a Lai Guanlin.

Co se týče obsazení, tak tvůrci seriálu rozhodně zvolili dobře. Angela Baby se narodila v roce 1989 a dodnes si zahrála v desítkách filmů a seriálů. Její herecký výkon jsme mohli sledovat například v See You Tomorrow (2016), My True Friend (2019), I Remember (2020) a Faith Makes Great (2021).

Lai Guanlin se narodil v roce 2001. Poprvé na sebe více upozornil svou účastí v survival pořadu Produce 101 Season 2, kde se mu podařilo získat místo v sestavě debutující projektové skupiny WANNA ONE. Ta byla sice aktivní jen v letech 2017 až 2019, ale získala nespočet fanoušků po celém světě. Zatím si zahrál pouze ve dvou seriálech: A Little Thing Called First Love (2019) a Don’t Disturb My Study (2021).

O čem právě vysílaný romantický seriál Love The Way You Are pojednává? Yin Yi Ke je 35letou ženou, která vede zdánlivě dokonalý život. Ať už je v práci nebo doma, všude je ohleduplná.

Jako nikdy neunavená Wonder Woman se stará o všechny kolem, přičemž na sebe zapomíná. Všechno se změní v momentě, kdy střetává Xu Guang Xiho, který v mládí často chodil k její rodině na jídlo.

Po návratu ze studií v zahraničí mladý muž, který k ní v minulosti pociťoval závist, najednou otáčí a je jí naprosto okouzlen. Uhánět však Yin Yi Ke není nic jiného než obtížný úkol. Kvůli lásce se Xu Guang Xi snaží být dospělejším a podniká pevné kroky směrem ke své milované.

Režie Love The Way You Are se ujal Yu Chung Chung, který kromě jiných stojí za seriály Love is Sweet (2020), My Unicorn Girl (2020) a Go Go Squad 2 (2021).

Odvysíláno bude celkem třicet epizod. Budete romantický seriál sledovat?


ZDROJ: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.