So Ji Sub přiznal, že by bez Kim Woo Binovy pomoci sci-fi snímek Alienoid nejspíš nedotočil

Eva Lenská
Film / TV
Foto: KimchiDaily.my

Milovníci sci-fi filmů se již brzy budou moci těšit na snímek Alienoid, ve kterém kromě So Ji Suba a Kim Woo Bina uvidí i Ryoo Joon Yeola, Kim Tae Ri a Lee Honey. Ještě před premiérou se konala tisková konference a právě na tu nyní zamíříme.

Dne 23. června se v hotelu Conrad v Soulu konala tisková konference k novému sci-fi filmu Alienoid. První část filmu Alienoid sleduje skupinu taoistů z dynastie Goryeo, kteří omylem otevřou časový portál a hledají legendární meč. Portál je spojí s lidmi z roku 2022, kteří mají za úkol najít mimozemského vězně zavřeného v lidském těle.

So Ji Sub ve filmu hraje Moon Do Seoka, detektiva, kterého z neznámých důvodů pronásledují mimozemšťané. „Sice mě sledují, ale když jsem natáčel, tak mě skutečně nepronásledovali,“ přiznal herec. „Tak jsem při natáčení musel používat svou představivost. Při čtení scénářů k jiným filmům si ten celkový obraz scény dokážu představit, ale u Alienoidu jsem to nedokázal. Takže to bylo těžké.“

Foto: SBS

„Při natáčení jsem využíval představivost a užil si hodně i modré obrazovky,“ dodal. „A když jsem se začal cítit osamělý, přišel Woo Bin. Byl sice daleko, ale přesto jsme se na sebe spoléhali. Ten pocit, že je někdo blízko, jsem využil při práci na filmu. Nebýt Kim Woo Bina, nebyl bych schopen ten film dotočit.“

Když to Kim Woo Bin uslyšel, dal také najevo svou náklonnost ke staršímu kolegovi. „Bojoval jsem na place sám, ale pak přišel muž se širokými rameny, a to mě uklidnilo a podpořilo,“ uvedl.

Zmíněný snímek bude mít v Koreji premiéru 20. července.

Zdroj: zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.