Připravte své nevinné duše, řítí se na nás Mama Gogo! Bude zatraceně horko!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: GMMTV

Už za pár dní budeme moci sledovat seriál, ve kterém budou sexy pánové vydělávat peníze pomocí taneční show v baru. A že to bude podívaná!

Mama Gogo je něčím, co v poslední době nejrůznějšími způsoby plní sociální sítě. Důvod je zcela jednoduchý. Jedná se o velmi očekávaný thajský seriál, jehož vysílací plán byl kvůli Covid-19 o rok posunut. Premiéry prvního dílu z deseti se dočkáme už 12. června, takže dost brzy. Režie se zhostil Jojo Tichakorn Phukhaotong.

O čem bude seriál Mama Gogo pojednávat? Annie (Crist Horwang) je bývalou superhvězdou 90. let, kterou trápí finance. Na každém kroku ji stíhají lichváři a všemu nepomáhá fakt, že její dcera Fifa (Cizze Apichaya) neustále žádá o peníze. Jednoho dne ji navštíví právník a oznámí ji, že zdědila go-go bar, který svého času býval obrovským hitem a mohl by ji vydělat peníze. Lákadlem tohoto baru byli sexy muži, kteří předváděli taneční show. Právě oni přitahovali bohaté paničky, aby je navštěvovaly a utrácely za ně peníze.

Vidina rychlých peněz Annie nakonec přemůže a tak s pomocí svého kamaráda Balla (Nat Sakdakorn) znovu tento bar otevře a nazve ho Mama Gogo. Společně hledají muže, kteří by v baru mohli tančit.

Kandidáti pocházejí z různých prostředí. Kayu (Way-ar Sangngern / Joss) pracuje jako prodavač oblečení, Yuk (Guy Sivakorn / Guy) se živí jako instruktor aerobiku, Mudaeng (Suphakorn Sriphothong / Pod) je poslíčkem, Chok (Chinnarat Siriphongchawalit / Mike) je taxikářem na motorce, Auto (Jirakit Kuariyakul / Toptap) je kapsářem a poslední Michael (Drake Sattabut Laedeke / Drake) je míšencem.

Všech šest z nich se přihlásilo ze stejného důvodu, a to pro peníze. Jejich nedostatek dovedností však Annie frustruje a tak je začne s pomocí Balla trénovat. Nejenže pánové musí mít skvěle tělo a být sexy, ale rovněž ovládat tři různé jazyky.

Bar začne po nějakém čase fungovat a Annie tak vydělává potřebné peníze. Vrásky na čele ji ovšem způsobuje rivalka Tinya (Pookie Peewanut) a Chen (Thanat Lowkhunsombat / Lee), mafián, který po ní vymáhá dluhy.

V seriálu si dále zahrají Earth Pirapat Watthanasetsiri (Earth), Chanagun Arpornsutinan (Gunsmile) a Patara Eksangkul (Foei).

Otázkou tedy je, zda se všem podaří přežít.

Zaujal vás očekávaný seriál?

Zdroj: yoursay.suara.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.