Park Jihoon jako ‚slabý‘ středoškolák ovládne školu a podrobí si ta nejtvrdší esa!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/park_jihoon_twt

Máte rádi seriály, ve kterých tyrani dostávají zabrat a neví, jestli pukat vzteky nebo předčítat otčenáš? Jeden takový se na nás řítí!

Společnost Maroo Entertainment, která zastupuje Park Jihoona, oznámila, že její umělec ztvární hlavní roli v připravovaném seriálu Weak Hero (doslovný název). Vysílání seriálu je naplánováno na druhou polovinu letošního roku.

O čem bude seriál, založený na populárním webtoonu (korejský komiks), pojednávat? Jakmile se na vás esa školy zaměří, je konec hry. Škole vládnou tyrani, jejichž největším koníčkem je trápit nejslabší ve třídě. Na scénu ale přichází záhadný Yeon Shi Eun (Park Jihoon). Výborný student, který díky svým známkám patří k 1 % nejlepších na škole a pod jehož dohledem se zavedené pořádky otřásají v základech.

Není nijak nějak extra vysoký, ale jeho brutální a vypočítavý boj znamená, že nic netušící protivníci leží na podlaze a škemrají o milosti. Ta nejtvrdší esa školy se musí nyní hodně snažit, aby tohoto nového a neobvyklého hrdinu zadupali do země.

Tento seriál je prvním projektem Park Jihoona v letošním roce. Naposledy hrál v KBS kousku At a Distance, Spring Is Green, který byl rovněž založen na webtoonu. Dále jsme ho mohli vidět hrát například v seriálech Love Revolution, Flower Crew: Joseon Marriage Agency, Iljimae, The King and I a Jumong.

Nejenom, že je aktivní jako herec, ale předně debutoval jako zpěvák, člen WANNA ONE. V loňském roce vydal mini album HOT&COLD.

Těšíte se na nový seriál?

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.