Legendární Tony Leung a Wang Yibo budou bránit vlast svými životy a krví

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: T Magazine China

Jste milovníkem válečných filmů, při kterých houstne krev v žilách? Jeden takový se na nás pomalu řítí.

Čínská produkční společnost Bona Film Group se tento týden postarala o pořádné pozdvižení, když zveřejnila první plakát k připravovanému filmu Anonymous. Vidět na něm můžeme hongkongskou superstar Tonyho Leunga a Wang Yiba. Zatímco fanoušci Wang Yiba už tušili, že natáčí film, tak zveřejněný plakát je prvním oficiálním oznámením obsazení.

Název filmu je překládán jako Wu Ming, Anonymous a Nameless. Nicméně Tony Leung na svém instagramovém profilu zveřejnil zmíněný plakát a do popisku napsal ‚Anonymous‘.

Anonymous bude završovat trilogii oslavující čínské vítězství. Následovat tak bude po filmech Chinese Doctors a The Battle at Lake Changjin. Stejně jako u předchozích filmů se režie zhostí režisér a scénárista Er Cheng.

Film nás svým dějem zavede do Druhé čínsko-japonské války, kdy Japonci napadli Čínu a okupovali Šanghaj. Tehdy byli bez milosti zastřeleni a popraveni všichni, kdo pomáhali čínského odboji. Film tak bude ódou na bezejmenné agenty tajných služeb, kteří opakovaně riskovali své život, aby nakonec přinesli mír.

Zatímco zbytek obsazení zatím nebyl oficiálně oznámen, na sociálních sítích koluje snímek, který zachycuje herečku Zhou Xun při focení s režisérem Er Chengem, Wang Yiben a Ericem Wangem.

Zdroj: dramapanda.com & 38jiejie.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.