Přijďte se i letos pobavit s přáteli na Animefest Asianstyle Warm Up & After parties!

Lenka Leskova
Ostatní
Foto: Asianstyle.cz

AsianStyle a Animefest již po osmé zvou všechny fanoušky asijské kultury i letos na další společnou párty! Tentokrát jsme si pro vás přichystali párty rovnou dvě, jednu v pátek a druhou v sobotu!

ANIMEFEST ASIANSTYLE WARM UP PARTY

Možná si někteří z vás pamatují doby před covidem, kdy naše společné afterparty probíhaly v klubu Favál. Dnes je na stejném místě klub Enter a právě tam tento Warm Up v pátek 24. května proběhne. Na Warm Up Party můžete tedy z Animefestu dojít rychle a pěšky!

A na co se můžete těšit? Na K-POP kvíz, pěvecká a taneční vystoupení, tematické drinky, fotokoutek a samozřejmě také v neposlední řadě na tematickou hudbu!

KDY? 24. 5. 2024
KDE? Klub ENTER, Křížkovského 416, 603 00 Brno-střed-Pisárky, Česko
VSTUPNÉ: 150,- Kč s Animefest páskou, 200,- Kč bez Animefest pásky

EVENT NA FB

ANIMEFEST ASIANSTYLE AFTERPARTY (AAA VOL.8)

Afterparty neboli AAA 8 proběhne v sobotu 25. května v klubu Fléda. Můžete se těšit na dvě stage! Na hlavní stage bude opět dominovat K-POP, na druhé stage na vás čeká J-rock, anime openingy a další.
Také se můžete těšit na taneční a pěvecká vystoupení a K-POP random play dance game!

Opět se letos můžete těšit na dvě stage s našimi DJkami, které obě hrály na AfterPárty i loni. Na druhé J-rock a Anime openingové stage bude Eta Miku a na hlavní K-pop stage opět DJ Funky Fresh Treats. Eta Miku si pro vás mimo jiné přichystala memoriální sekci vyhrazenou Reitovi z The Gazette. Funky Fresh Treats ještě o něco protáhne Golden hour, která se vám loni tolik líbila. Naše K-pop Golden hour je více než hodinová sekce těch úplně nejlegendárnějších K-POP hitů.

KDY? 25. 5. 2024
KDE? Klub FLÉDA, Štefánikova 95, 602 00 Brno-Královo Pole
VSTUPNÉ: 190,- Kč s Animefest páskou, 250,- bez Animefest pásky

EVENT NA FB

Letos nebude během obou večerů chybět ani bohatá tombola se spoustou cen! Čekat na vás budou rozmanité dárky (K-POP CD od skupin Stray Kids, ATEEZ, Monsta X, Seventeen či Jungkooka, mangy v českém překladu, anime merch, korejské dobroty, korejská kosmetika, knihy s asijskou tematikou a také různé vouchery).

Za rozmanité ceny, které můžete letos v tombolách vyhrát, bychom chtěli poděkovat našim letošním sponzorům.

Bližší informace k programu budou zveřejněny postupně.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.