Již brzy se dočkáme japonské předělávky úspěšného seriálu Itaewon Class. Kdo ztvární hlavní roli?

Eva Lenská
Ostatní
Foto: Asianwiki.com

Vydařený jihokorejský seriál Itaewon Class, ve kterém zazářil herec Park Seo Joon, zaujal diváky i v Japonsku, a proto se dočkal japonské verze. Ta vstoupí na obrazovky již brzy.

Japonská verze korejského seriálového hitu Itaewon Class bude v červenci vysílána na TV Asahi a hlavní roli v ní ztvární vycházející japonská hvězda Ryoma Takeuchi.

Drama, které je adaptací stejnojmenného webového komiksu, bylo v tomto případě přejmenováno na Roppongi Class. Místo do korejské čtvrti Itaewon budou diváci přeneseni do jedné zábavní čtvrti Tokia.

Děj bude stejný, leč jména jiná. Shin Miyabe (Ryoma Takeuchi) žije se svým otcem a vede obyčejný život. Kvůli zločinu, který spáchá syn rodiny vlastnící největší franšízovou restauraci v zemi, se však jeho život změní. Majitel Nagaya Holdings využívá své moci, aby zločin svého syna zakryl. Shin Miyabe propadá naprostému zoufalství. Rozhodne se svému nepříteli pomstít. Jeho životním cílem je donutit syna a otce, jimž patří Nagaya Holdings, zaplatit za to, co udělali.

Korejská verze s herci Park Seo Joonem a Kim Da Mi v hlavních rolích si v Koreji získala obrovskou popularitu a dosáhla sledovanosti 16,5 %. Popularitě se těšila i v Japonsku, kde se dostala na první místo v žebříčku dramat společnosti Netflix a dva roky se držela v první desítce.

Remake je společným projektem, na němž se podílí společnost SLL, která natočila korejskou verzi, Kakao Entertainment a dceřiné studio Kakao Kross Pictures a na produkci se podílí také TV Asahi, která bude seriál vysílat.

Zdroj: The Korea Times, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.