Lee Seung Giho a Lee Se Young budeme díky seriálu Love according to the Law potkávat v právnické kavárně

Eva Lenská
Ostatní
Foto: asianwiki.com

Můžeme se těšit na nový romantický seriál z právnického prostředí. Bude ho vysílat televize KBS2 a zahrají si v ní Lee Seung Gi a Lee Se Young. Na co se můžeme těšit?

Love according to the Law je právnické romantické drama, které vzniklo na základě stejnojmenného webového románu spisovatelky Noh Seung Ah a odehrává se v Law Café, což je právnická firma a zároveň kavárna. Drama vypráví příběh domácího, který je bývalým prokurátorem, kdysi známým jako ‚Monster génius‘, a právničky, která kavárnu vede.

Seriál bude režírovat Lee Eun Jin (Cheer Up!) a scénář si vezmou na starost autorka předlohy, Il Ri a Im Ji Eun. Seriál bude vysílat televize KBS2.

Lee Se Young ztvární krásnou a excentrickou právničku Kim Yu Ri, která má povahu jako oheň a nedokáže se držet zpátky, když vidí nespravedlnost. Dříve pracovala v mocné právnické firmě, ale náhle své zaměstnání opustila a místo toho si otevřela kavárnu. Drama bude líčit, co se stane, když zjistí, že majitelem budovy je její kamarád ze střední školy Kim Jung Ho.

Lee Seung Gi si zahraje bývalého prokurátora Kim Jung Hoa, který se s Kim Yu Ri zná již 17 let. Ačkoli je charismatický, má i svou nevinnou stránku. Dříve pracoval jako státní zástupce, ale kvůli korupčnímu skandálu svého otce v práci skončil. Od té doby je nezaměstnaný. Vlastní budovu a žije z vybraného nájemného a zároveň bydlí na střeše té budovy.

Koncept a anotace působí velmi zajímavě. Premiéra je zatím stanovena na srpen.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.