Machida Keita chce i nadále usilovně pracovat a neztratit při tom fyzickou a duševní rovnováhu

Eva Lenská
Ostatní
Foto: orewahomojanai.forumfree.it

Jaké plány má herec, který si získal fanoušky díky seriálům 30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii a Alice in Borderland? V krátkém rozhovoru nám to prozradí.

Seriál 30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii známý i jako Cherry Magic! Thirty Years Old se stal horkým tématem roku 2020. Machida Keita si díky roli pohledného Yuichi Kurosawy získal mnoho fanoušků. Jak se ohlíží za loňským rokem a jaké má plány? Následující rozhovor nám přinese odpovědi.

Když se ohlédneš zpět, jaký byl rok 2020?
Od ledna do března loňského roku jsem byl zaneprázdněn natáčením seriálů Wasteful Days of High School Girls a Guilty. Také jsem vystupoval na jevišti ve hře The Bell Rings for the Hero. Od dubna do května bylo natáčení zastaveno, protože byl vyhlášen výjimečný stav kvůli pandemii koronaviru. Samozřejmě mi to nikdo nemohl vyčítat a já jsem v sobě udělal kompromis. Myslím však, že jsem ten čas volna strávil velmi užitečně. Měl jsem pocit, že jsem celou dobu běžel bez přestávky, ale období sebekontroly bylo dobrou příležitostí, jak klidně přemýšlet o různých věcech, jako je práce a budoucí život.

Začal jsi pracovat na nějakých nových věcech?
Od té doby, co jsem nastoupil na vysokou školu, jsem nevařil. Během koronavirové přestávky jsem také musel jíst. Jelikož jsem pobýval doma, začal jsem vařit jídla, která jsem nikdy předtím nevařil. Vyhledal jsem si recepty na internetu a vařil podle nich. Nebyla to komplikovaná jídla, byla to jen takzvaná „pánská rýže“, kterou lze vařit pouze na jedné pánvi, ale myslím, že výsledek byl chutný!

Foto: facebook.com/encorefilms

Co jsi dělal, když období přestávky skončilo?
Naštěstí jsem byl zaneprázdněn. Byl jsem rád, že se seriál Cherry Magic! Thirty Years Old stal pokaždé horkým tématem, a také byla dobře přijata originální série Netflixu Alice in Borderland, která se začala distribuovat v prosinci.

Existují nějaké činnosti, do kterých by ses chtěl pustit v budoucnu?
Od té doby, co jsem začal hrát, jsem konzistentní, ale stejně chci ztvárnit každou roli, kterou dostanu, na 120% a přimět mnoho lidí, aby si to užili. Pokud uvidíte Machidu Keitu, který se objeví v jednom díle seriálu a líbí se vám, můžete se těšit na další projekt nebo přemýšlet o shlédnutí minulých projektů. Je to ideální teorie, ale doufám, že se stanu hercem, kterého si každý může prověřit. Nezbývá mi však nic jiného, než dál usilovně pracovat.

Jaké máš plány do budoucna?
Opět bych chtěl udělat všechno pro to, abych byl divákům příjemnější, a také chci na sobě usilovně pracovat. Je samozřejmě přirozené čelit práci, kterou jste dostali, a inspirovat se jí, ale pokud to přeženete, ztratíte fyzickou a duševní rovnováhu. Chci pracovat zdravě a pohodlně.

Zdroj: facebook.com/MachiAkaKuroDachi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.