Lynx shop nabízí originální ručně vyráběné anime & manga oblečení a jiný zajímavý tematický merch!

Lenka Leskova
Manga / Anime
Foto: Lynx Shop

Pokud máte rádi originálnost a nadčasové designy, na kterých se podílejí šikovní umělci, máme pro vás lákavý merch z Lynx Shop! Můžete ho využít jak pro sebe, tak jako dárek pro vaše nejbližší.

Lynx Shop je nová česká značka prorážející si svůj směr s oblečením inspirovaným anime. Lynx shop sdružuje jedinečné designéry a malíře, kteří zbožňují anime, japonskou kulturu a chtějí se o ni podělit i s ostatnými. Neexistuje nic jiného, co by vás mohlo zahřát na duši tak, jako mikina s vaší oblíbenou anime tématikou.

Tým lidí v Lynx Shop v první řadě dohlíží na design, tisk i šití produktů. Nevytvářejí věci do zásoby na sklad, ale rovnou pro své zákazníky. Všechno oblečení se pro dosažení maximální kvality šije a tiskne až po zákazníkově objednávce. Zakázky jsou z tohoto důvodu připraveny o něco později, než jsme zvyklí, trvá to cca 1 – 2 týdny. Tým Lynx Shop si je ovšem jistý, že díky kvalitě a péči, budete mít ze zakázky o to větší radost.

Zakladatelů shopu jsme se v exkluzivním rozhovoru pro Asianstyle zeptali na několik zajímavých otázek, které by mohly zajímat naše čtenáře i milovníky anime, a na které naleznou odpovědi právě v tomto článku.

Jak a kdy vznikla značka Lynx shop?

Značka byla založena před pár lety. Stalo se to náhodou. Já a moji kamarádi máme rádi anime, ale najít nějaký merch s anime tématikou byl problém, tak jsme začali kupovat samolepky a dávat je na trička ručně. Pak se o to začalo zajímat stále více lidí, kterým se téma anime také líbilo. A jsme tady!

S jakým záměrem jste vytvořili značku Lynx shop?

Asi to byl zprvu prostý koníček, který přerostl v plnohodnotný internetový obchod. Nejvíce se nám líbí reakce lidí na naše produkty. Nejspíše proto dál pracujeme, rozšiřujeme sortiment a zdokonalujeme kvalitu.

Jak se vaše nabídka liší od ostatních e-shopů, které prodávají merch s anime a manga tématikou?

Zde vám nemohu přesně odpovědět, jelikož podobných internetových obchodů je v současné době v této oblasti mnoho. Máme velkou rozmanitost, výběr samotného designu, jeho změnu, výběr stylu oblečení a letáky.

Jaké oblečení/merch mohou zákazníci nalézt na Vašem e-shopu?

V našem sortimentu můžete vidět trička, mikiny, mikiny s kapucí, 3D samolepky, samolepky na kreditní karty a mezi poslední novinky máme v prodeji i koberečky.

Je možné si u vás objednat i speciální design na zakázku, nebo prodáváte jen hotové designy?

Samozřejmě je tu možnost vlastního návrhu, ale jsou i určité nuance, které se zákazníkem při tvorbě takových návrhů probíráme. Ale podnětům jsme vždy otevření a sami rádi poradíme, jak lépe navrhnout design.

Plánujete v budoucnu rozšíření sortimentu? 

Naši designéři neustále pracují na aktualizaci sortimentu, designu atd. Nyní pracujeme především na zvýšení výběru koberců. V plánu jsou také kryty na mobilní telefony a 3D kličenky.

Můžete nám říci něco málo o designérech a malířích, kteří stojí za vašimi jedinečnými produkty?

Náš tým se skládá z docela kreativních lidí, proto máme dost designérů, ale najdou se i profesionálové, od kterých si objednáváme, i známí tatéři, kterým také nevadí mít své výtvory nejen na těle, ale i na tričku.

Plánujete si otevřít také kamenný obchod?

Ano, je to určitě v našich plánech v blízké budoucnosti, pokud vše půjde dobře.


Celou nabídku naleznete na oficiálním eshopu Lynx Shop cz.
Kromě toho na webu naleznete také tabulky velikostí, informace o dopravě (kromě České republiky lze objednat zboží i na Slovensko), platbě a vrácení zboží či také recenze od zákazníků, kteří si produkty již objednali. Lynx Shop také nalezete i na instagramu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.