THE BOYZ jako padlí andělé porušují vše zakázané a bojují, aby získali lásku

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: twitter.com/IST_THEBOYZ

Skupina THE BOYZ vypustila do světa tento týden v pořadí své osmé mini album Be Awake. Po zhruba roční pauze se k propagacím vrátil Eric, takže si konečně můžeme užívat aktivity skupiny v plném počtu.

Šest měsíců po sedmém mini albu Be Aware přišla na řadu novinka Be Awake. Mini album vypráví příběh chlapce, který bojuje o lásku poté, co si uvědomí, že se zamiloval. Členové se pomocí mini alba proměnili v padlé anděly a ukazují tak své temné stránky. Klíčovými slovy tohoto návratu jsou podle Younghoona ‚instinkt‘ a ‚temně sexy‘. „Snažili jsme se, abychom v konceptu padlých andělů působili přitažlivě,“ prohlásil během tiskové konference.

Dále uvedl, že příběh nastíněný v Be Aware v novince pokračuje. „V předešlém mini albu jsme popisovali příběh chlapce, který si uvědomuje, co je to láska. V novince chlapec porušuje vše zakázané a bojuje, aby získal lásku.“

Eric řekl rovněž pár slov. „Všech jedenáct členů vydalo při přípravě Be Awake ze sebe to nejlepší. Chceme lidi slyšet říkat ‚To jsou THE BOYZ‘. Jsem si jistý, že dosáhneme dobrých výsledků.“

Be Awake tracklist:
Awake
Roar
Blah Blah
Savior
Horizon
Diamond Life

V čele mini alba stojí titulní skladba Roar. První b-side píseň Awake popisuje okamžik, který vyvolal touhu a Diamond Life zase moment, kdy chlapec konečně potkává svou životní lásku. Na produkci mini alba spolupracovali světoví hitmakeři jako jsou Kenzie, Deez a SAAY. Na tvorbě jednotlivých písní se podíleli i samotní členové skupiny, konkrétně Jacob, Kevin, Q, Sunwoo a Eric.

„Toto je již naše osmé mini album, ale stále jsme nadšení a nervózní z nových vydání. Hodně jsme se připravovali, abychom fanouškům ukázali to nejlepší z nás,“ zmínil Hyunjae.

Na otázku ohledně hudebních videí New odpověděl, že videoklip k Roar se natáčel ze všech nejdéle a na jeho tvorbu bylo vynaloženo hodně prostředků. „Nejvíce si z natáčení pamatuji poslední scénu, kdy jsme všichni promokli v dešti.“

Letos THE BOYZ oslaví své šesté výročí působení. Nejenom, že se skupina chce dostat na vrchol hudebních žebříčků, ale rovněž si přeje ukázat svým fanouškům více ze svých rozmanitých stránek. „Je to už více než pět let a stále pohlížíme pouze dopředu. Pořád chceme umělecky růst jako tým. Prosím, nadále nás podporujte,“ uvedl Sangyeon.

Mini album je dostupné k poslechu na Spotify.


Zdroj: The Korea Times & The Korea Herald


Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.