Největší štěstí THE BOYZ pochází od fanoušků, i tak si ale přejí s novým mini albem vyhrát!

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: twitter.com/IST_THEBOYZ

Neuplynuly ani dva týdny od chvíle, kdy skupina THE BOYZ třemi přídavnými koncerty odehranými v Soulu završila své první světové turné The B-Zone a už nám představuje svou novou hudbu v podobě mini alba Be Aware.

Těšně před vydáním mini alba bylo zveřejněno oficiální tiskové prohlášení, prostřednictvím kterého se členové podělili o své myšlenky a pocity.

„Úspěšně jsme dokončili dlouhé The B-Zone turné, které bylo od debutu naším prvním světovým, stejně jako přídavné koncerty v Soulu. Jsem nadšený a těším se na tento comeback po zhruba devíti měsících od Maverick. Už je to chvíle, co jsme vydali album, takže se moc těším, až se s The B (fanoušci) setkáme a budeme spolu komunikovat osobně. Doufám, že se vám toto album bude také líbit,“ uvedl Sangyeon.

Pro skupinu byl loňský rok úspěšný, protože pořádně zabodovala s šestým mini albem Thrill-ing a následně se singl albem Maverick dokázala překonat všechny své předchozí rekordy.

Nové mini album Be Aware vykresluje bouřlivé emoce, které členové pociťují při střetnutí se zakázanou láskou. V čele mini alba stojí titulní skladba Whisper, jež se může díky textu pochlubit jedinečnou energií. Zachycuje okamžik přílivu dopaminu, který se spustí, když jsou smysly elektrizovány šepotem.

„Je pozoruhodné, že text popisuje tento určitý moment a píseň se stává výjimečnější díky svému provedení, které je svěží a zároveň sexy,“ zmínil Hyunjae.

Be Aware tracklist:
Whisper
Bump & Love
C.O.D.E
Levitating
Survive The Night
Timeless

Členové se jako hudebníci novým mini albem posunuli ještě dál, zejména proto, že se na textech všech písní buď podíleli nebo je celé sami napsali. Sunwoo je uveden jako textař všech skladeb, včetně titulní, která obsahuje i části napsané Jacobem. Slova k písni Survive the Night napsal Sunwoo sám.

Píseň věnovaná fanouškům, Timeless, byla poprvé odhalena během přídavných koncertů v Soulu. Sunwoo, Sangyeon, New, Q a Hyunjae společně napsali její text.

„Skladba dopadla skvěle, protože jsme při jejím nahrávání mysleli jen na naše fanoušky a jsme s ní spokojeni. Je plná slov, které jsme chtěli říci The B, takže doufáme, že si ji mnozí poslechnou a skrze ni pocítí naše pocity,“ uvedl New.

Při ohlédnutím za turné členové znovu prožívali vzrušení, jako by to bylo včera. „Jestliže nás dojímali zahraniční fanoušci zpívající korejské texty, tak ti na koncertech v Soulu udržovali napětí a po celou dobu jásali. Nemyslím si, že budu někdy schopen zapomenout na vystoupení s Giddy Up, kdy jsme všichni skákali nahoru a dolů a společně si hráli,“ vyjádřil se Kevin.

Skupina doufá, že s novým mini albem získá první místo v hudebních pořadech.

„I když naše největší štěstí pochází z toho, že se The B mini album líbí, naším dalším cílem je získat první místo v hudebních pořadech, abychom si s fanoušky mohli navzájem pogratulovat a společně si vychutnat šťastný okamžik,“ zmínil Q.

Na závěr tiskového prohlášení Juhaknyeon uvedl: „Jsem upřímně vděčný všem, kteří nás podporovali. Mini album je jako dárek pro ty, kteří nás podporují a milují. Doufám, se mnohým budou naše nové písně v Be Aware líbit a budou nám fandit.“


ZDROJ: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.