První korejské full album, japonský debut, BL seriál, skupina OMEGA X je nezastavitelná!

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: twitter.com/OmegaX_official

Tento týden se nese ve znamení návratu jedenáctičlenné skupiny OMEGA X s prvním full albem Story Written in Music. Zahrajete si tenis společně se členy?

Přestože skupina OMEGA X debutovala teprve v červnu loňského roku s mini albem VAMOS, tak její členové nejsou neznámými tvářemi. Působili v různých, dnes již rozpadlých, skupinách. Pouze LIMITLESS a SNUPER nejsou oficiálně rozpadlé, ale jen neaktivní.

Seven O’Clock – Hangyeom
ENOi – Junghoon (J-Kid), Hyuk (Gun) a Kevin (Jinwoo)
Spectrum – Jaehan
1THE9 – Yechan
GIDONGDAE – Taedong
LIMITLESS – Hwichan (Raychan)
SNUPER – Sebin
1TEAM – Jehyun a Xen (Jinwoo)

Nemusíte se obávat toho, že když členové pochází z osmi různých skupin, hrozil by tak v blízké budoucnosti potencionální rozpad. Společnost SPIRE Entertainment uvedla, že jejím cílem je, aby OMEGA X byla stálou skupinou.
O tom, že se skupina těší pozornosti ze stran fanoušků svědčí rovněž fakt, že se ji během udílení cen 31st Seoul Music Awards podařilo získat ocenění Rookie of the Year (Nováček roku).

Na počest vydání prvního full alba Story Written in Music skupina uspořádala showcase, během které vystoupila s písněmi Venus, Bounce With Me, Binary Star, Play Dumb a For Baby. Jaehan byl v jejím průběhu navíc oznámen jako oficiální leader OMEGA X.

„Naše první full album Story Written in Music je venku! V tomto albu jsem se snažil fanouškům ukázat svou upřímnost, takže doufám, že se budou cítit milováni a povzbuzení poslechem nových písní. Také přeji všem, kdo si naše album poslechnou, aby se cítili šťastní. Prosím, projevte Story Written in Music hodně lásky,“ prohlásil.

Story Written in Music tracklist:
Venus
Play Dumb
Binary Star
All About U
Don’t“ (Jehyun, Kevin)
Take ‚Em All
Bounce With Me
Dance With U (Sebin, Xen, Jehyun, Junghoon, Kevin, Hyuk)
Airplane (Hangyeom, Jaehan, Yechan)
Dry Flower
Control
Love (Jaehan, Hwichan, Hangyeom, Yechan)
For Baby (CD pouze)

Hangyeom zmínil: „Vzhledem k tomu, že se jedná o naše první full album, vzniklo třináct písní, takže bylo hodně co připravovat. Teď, když vidím, že je naše album konečně venku, jsem na to hrdý. Doufám, že se naše album bude všem líbit!“

Choreografii titulní skladby Play Dumb vytvořil Choi Young Jun, který je znám svou prací s umělci jako TWICE (TT), WANNA ONE (Energetic), MONSTA X (DRAMARAMA a Jealousy) a SEVENTEEN (Don’t Want to Cry a Adore U).

V případě singl alb Love Me Like a VAMOS se členové podíleli na produkci. U prvního full své pole působení ještě rozšířili, protože se stali rovněž skladateli.

„Při tvorbě naše prvního full alba jsme měli starosti, ale jsem moc rád, že ho konečně mohu ukázat světu. Prosím, podporujte nás i nadále a projevujte nám lásku,“ řekl Xen a Yechan pokračoval: „Mám pocit, že ten rok uběhl tak rychle. Byly v něm těžké chvíle, ale každý okamžik v uplynulém roce jsem byl šťastný. Doufám, že budu pokračovat v bezpečném a radostném vystupování.“

„Dokončili jsme také přípravy našeho debutu v Japonsku,“ prozradil Hyuk a naznačil tak, že se po skončení korejských propagací vrhnou na ty japonské s mini albem Stand Up!.

Je to zhruba měsíc, co bylo oznámeno, že Jaehan a Yechan ztvární hlavní role v BL seriálu A Shoulder to Cry On, jehož premiéra je předběžně naplánována na září.

FOTO: soompi.com

První full album skupiny OMEGA X si můžete poslechnout na Spotify.

Líbí se vám?

ZDROJ: mb.com.ph

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.