Členové OMEGA X jsou připraveni ovládnout svět korejských BL seriálů

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/OmegaX_official

Podle vyjádření společnosti Spire Entertainment, pod kterou působí rookie skupina OMEGA X, ztvární dva její umělci hlavní role v připravovaném BL seriálu, jehož název ještě není ustálen.

Zatím se pro tento BL kousek používají názvy Comfort the boy, Comport the boy, Cheer Up the Boy a A Shoulder to Cry On. Děj bude vycházet z úspěšného webtoonu (korejský komiks) Sonyeoneul Wilo Haejo.

O čem webtoon, který vycházel od roku 2018 do 2019, pojednává? Dayeol zaslechne dva chlapce dovádět v sesterně a omylem svrhne oddělovací tyč se závěsem. Jakmile dorazí sestra, ďábelsky pohledného Taehyuna nenapadne říct nic jiného, než že se ho Dayeol pokoušel líbat. Než stihne nebohý Dayeol nedorozumění napravit, fáma se rychle rozšíří a ohrozí jeho lukostřelecké stipendium. Aby toho nebylo málo, Taehyun neprojevuje ani špetku lítosti. Na místo toho se bezostyšně začíná motat kolem Dayeola. Netrvá to dlouho a oba začnou kráčet po tenké hranici mezi nenávistí a láskou.

Jak můžete vidět, stejně jako v případě Semantic Error, mají hlavní postavy naprosto protikladné osobnosti.

Skupina OMEGA X se vyznačuje tím, že mnozí její členové působili v jiných skupinách a prošli survival programy.

Seven O’Clock – Hangyeom
ENOi – Junghoon (J-Kid), Hyuk (Gun) a Kevin (Jinwoo)
Spectrum – Jaehan
1THE9 – Yechan
GIDONGDAE – Taedong
LIMITLESS – Hwichan (Raychan)
SNUPER – Sebin
1TEAM – Jehyun a Xen (Jinwoo)

Jaehan se ujme role Dayeola a naopak Yechan ztvární Taehyuna. Těšit se můžeme na dvanáct epizod.

Jistě vás potěší zjištění, že toto není jediný připravovaný BL kousek. Seriálového zpracování se dočká také Love Tractor, jehož podkladem je stejnojmenný webtoon. V tomto případě ovšem obsazení ještě oznámeno nebylo.

Zdroj: tapcomics.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.