DRIPPIN nás díky novince Zero opět provedli svým vesmírem a poukázali na ego a silné vokály

Eva Lenská
Hudba
Foto: Woollim

Chlapecká skupina DRIPPIN se opět dočkala comebacku s druhým single albem Villain: Zero. Hoši zase trochu změnili styl a rozhodně jim to svědčí. 

DRIPPIN se na hudební scénu vrátili po pětiměsíční pauze od vydání jejich třetího mini alba Villain. Nejnovější single album je předobrazem předchozího počinu skupiny a přináší širší pohled na jedinečný vesmír, ve kterém hoši uvízli.

Na showcase, která se konala v Hannam-dongu v 18 hodin těsně před vydáním alba, skupina uvedla, že členové jsou připraveni předvést na pódiu silnější a heroičtější výkony.

Foto: woollim

„Věnovali jsme velkou pozornost hudbě, stejně jako vystoupení a vizuálnímu pojetí,“ řekl leader Yunseong. Další člen, Changuk, dodal, že skupina usilovně pracovala na tom, aby se tentokrát vrátila v plné síle, protože singl Villain: Zero v ději navazuje na speciální vesmír skupiny.

Albu se třemi skladbami vévodí skladba Zero, která obsahuje alternativní hiphopovou melodii a je výchozím bodem vesmíru skupiny. Píseň vyjadřuje koncept rozštěpení ega a zároveň zdůrazňuje silné vokály chlapců. Na albu jsou ještě další dvě skladby s názvy Game a Trick and Treat.

„Posluchači si budou moci ověřit schopnosti jednotlivých členů prostřednictvím alb Villain a Villain: Zero. Věnujte, prosím, pozornost předlouhému příběhu. Jakmile odhalíte skryté poselství za texty písní, můžete si je užít ještě více,“ uvedl Hyeop. Junho hned poté naznačil, že nové album posluchače provede příběhem zrodu ega každého člena. Ačkoli si myslel, že titulní píseň bude pro skupinu pravděpodobně velkou výzvou, brzy si ji zamilovali.

Foto: Woollim

Drippin se také těší na osobní setkání se svými fanoušky prostřednictvím hudebních programů. Od svého debutu v roce 2020 přišla skupina kvůli přetrvávající pandemii o možnost uspořádat osobní vystoupení pro publikum v hudebních programech.

Skupina neskrývala nadšení z nadcházejících živých vystoupení. Alex uvedl, že se Zero usilují o první místo v hudebních pořadech. A Junho nadhodil myšlenku, že pokud tohoto cíle dosáhnou, vystoupí s písní v duchu roztomilosti.

Zdroj: The Korea Herald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Tihle hoši by potřebovali hlavně vyměnit stylistu. Ani tak nejde o to, že by z nich zarputilý metalista nebo pankáč dostal psotník, mně se tyhle prvky i líbí, ale tady je to tak divně poskládaný...no, viděla jsem už i horší, ale moc jim to nesedne.