Král balad Park Hyo Shin prozradil fanouškům šokující důvod, proč už téměř tři roky není aktivní

Eva Lenská
Hudba
Foto: instiz.net

Také vám tento úžasný zpěvák chybí a říkáte si kam se asi poděl? Park Hyo Shin prožívá těžké období a snaží se udělat všechno proto, aby se vrátil na hudební scénu a potěšil fanoušky. Co se stalo? Podívejme se na jeho upřímné vyjádření k celé věci.

Zpěvák Park Hyo Shin prozradil šokující důvod, proč už téměř tři roky není aktivní, a přiznal, že v současné době vede právní bitvu se svou agenturou Glove Entertainment.

Park Hyo Shin přešel k agentuře Glove Entertainment poté, co mu v roce 2016 vypršela exkluzivní smlouva s Jellyfish Entertainment. Od té doby vydal písně I am a Dreamer, Winter Sound a OST k několika seriálům. Aktivně také účinkoval v muzikálech The Man Who Laughs a The Phantom.

Od roku 2019 jsou však jeho aktivity velice řídké. Vydal dva singly Goodbye a Lover, a uspořádal setkání s fanoušky. Pak se po něm vlastně slehla zem. Z jakého důvodu? Vyšlo najevo, že válčí se svou agenturou kvůli finančním záležitostem. Už téměř 6 let nedostal zálohu, kterou mu slíbili a od roku 2019 nedostal peníze za setkání s fanoušky, koncerty ani žádné poplatky z prodeje svých alb.

V loňském roce požádal svou agenturu o ukončení exkluzivní smlouvy, ale jeho agentura to neakceptovala, což vedlo k velkému konfliktu mezi oběma stranami. Od té doby je známo, že obě strany pokračují v soudním sporu o ukončení exkluzivní smlouvy.

Park Hyo Shin nedávno informoval své fanoušky o své současné situaci přímo na stránkách svého fanklubu. Napsal: „Nedokázal jsem si ani představit, že bych od koncertu v roce 2019 nemohl provozovat žádné aktivity. Došlo to až tak daleko, že nemám vůbec žádné příjmy.“

Foto: wikimedia.org

Poté pokračoval: „Znovu a znovu jsem se snažil být trpělivý a vynakládal jsem velké úsilí na to, abych situaci vyřešil co nejhladčeji, ale situace se stále opakuje a doba čekání se prodlužuje. Rozhodl jsem se, že v této agentuře již nechci dále zůstávat.“

Na závěr se fanouškům omluvil a dodal: „Právě hledám nejlepší způsob, jak to vyřešit. Stále existují problémy, které je třeba řešit. Omlouvám se, že jsem vás nechal tak dlouho čekat, a řekl jsem, že budu lidem útěchou, ale nemůžu, takže je mi to moc líto. Modlím se, abychom se brzy sešli a mohli se na sebe usmívat.“

Zdroj: allkpop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.