Cha Hak Yeon se připojí k Lee Dong Wookovi a ukáže své charisma v seriálu Bad and Crazy

Eva Lenská
Film / TV
Foto: 51k.com

Nedávno jsme psali o hercích, kteří si zahrají v krimi seriálu Bad and Crazy, který bude vysílat stanice OCN. Nyní již víme, že se k obsazení připojí i Cha Hak Yeon, známý jako N ze skupiny VIXX.

Cha Hak Yeon si po návratu z vojny zahrál v seriálu Mine. Ztvárnil syna z bohaté rodiny, který se zamiluje do služky. Nyní přijal roli v seriálu Bad and Crazy a vyzkouší si zase něco jiného. Na obrazovce se nám tak ukáže po boku Lee Dong Wooka, Han Ji Eun a Wi Ha Joona.

O seriálu jsme již podrobněji psali v tomto článku, v němž se mimo jiné dozvíte, že seriál bude režírovat režisér Yoo Sun Dong a o scénář se postará Kim Sae Bom. Teď se tedy zaměříme na Cha Hak Yeonovu roli.

Leader skupiny VIXX v Bad and Crazy ztvární Oh Kyung Taea, strážníka z policejní stanice Sohyang. Je nejmladším členem hlídkového oddělení, ale má silný a upřímný smysl pro povinnost. Je milý, laskavý, dobrosrdečný a neustále pomáhá lidem v nouzi. Nikdy neváhá nabídnout pomocnou ruku. Je také oddaný své práci a zůstává natolik soustředěný, že mu neunikne jediná věc. Ve vyšetřování případů zůstává podezíravý až do konce.

Ohledně nové role médiím řekl: „Scénář byl tak zajímavý, že mi jeho přečtení nezabralo vůbec žádný čas. Můj hrdina navenek působí jako nevinný policejní nováček, ale dělá vše pro to, aby ochránil to, o čem si myslí, že je třeba chránit. To ve mně zanechalo silný dojem. Na plac jsem přišel s obavami, ale díky dobrému režisérovi a zkušeným hercům si natáčení užívám, takže se, prosím, těšte.“

Jak už jsme řekli v minulém článku, seriál bude mít premiéru v prosinci.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.