Konečně je to oficiální! Park Seo Joon si zahraje v The Marvels

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Hancinema.net

Už se o tom šeptalo celé měsíce, ale nyní je to oficiálně potvrzeno. Jihokorejský herec Park Seo Joon se objeví v další připravované marvelovce. Máme proč vyrazit do kina!

Měsíce poté, co se vykládalo, že bude hrát v The Marvels, nadcházejícím pokračování filmu Captain Marvel, agentura Park Seo Joona konečně potvrdila, že bude součástí nového filmu studia Marvel.

Dne 3. září společnost Awesome ENT oznámila, že herec toho dne odletěl z Koreje na natáčení filmu do Ameriky, ale odmítla poskytnout další podrobnosti nebo potvrdit konkrétní film, ve kterém se objeví. Nakonec to však stejně vyšlo najevo a my se můžeme těšit, ač přesně nevíme, jakou roli Park Seo Joon v The Marvels ztvární. Proslýchá se však, že bude záporákem.

Park Seo Joon, který si vysloužil uznání díky filmům The Chronicles of Evil a Parasite, je samozřejmě rád, že se může chopit nové výzvy, ostatně jeho agentura to potvrdila. Ale zvědavým fanouškům vzkázala: „Jsme si dobře vědomi toho, že mnoho lidí zajímá název filmu, ve kterém se objeví, jeho postava, místo natáčení a plán natáčení, ale podrobnosti plánujeme prozradit později.“

Tajnůstkaření jim zas tak úplně nevyšlo a my se moc těšíme na to, že tohoto charismatického herce uvidíme v kině. Park Seo Joon je po Claudii Kim, která se objevila ve filmu Avengers: Age of Ultron a Ma Dong Seokovi (Eternals) již třetím korejským hercem, který si zahraje ve filmu od Marvelu. Film by měl mít premiéru 11. listopadu 2022.

Zdroj: soompi.com, en.wikipedia.org/wiki/The_Marvels

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.